Asza 28.11.2002 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Czy zna się ktoś moze na elektryce?Składam właśnie wniosek o warunki przyłączenia elektrycznego. Zupełnie nie wiem o jaką moc (kW) wystapić.Elektryk poradził mi żeby złożyć o 20,5 kW. A pan w Zakładzie energetycznym w okienku stwierdził, że wystarczy 11 kW. Skąd taka rozbieżność ? Nie wiecie, czy za każdy kW przyznamy płaci się co miesiąc, czy tylko jednorazowo?( w kuchni jest płyta ceramiczna i przepływowy podgrzewacz wody na 8 kW , sauna, "siła w garażu"w sumie 7 pomieszczeń z gniazdkami, kontaktami i światłem, ogrzewanie domu mam gazowe ). Nie wiem jak to wszystko policzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 29.11.2002 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 Popatrz tutaj - http://forum.murator.com.pl/viewtopic.php?topic=3947&forum=34 Za przydzielona moc (kW) placi sie tylko jeden raz. Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts