Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

łazienka ze skosną ścianą -HELP

Martka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dużo zależy od aranżacji całej reszty. Ja mam dużą wannę pod skosem, a płytki udające kamień położone na 3/4 ściany łącznie ze skosem tj. część skosu obłożona płytkami. Ponad płytkami farba taka trochę strukturalna na resztę ścian i skosu. Sufit pomalowany też taką farbą tylko w dużo jaśniejszym odcieniu. Nieskromnie uważam, że jest super :oops: Niestety nie mogę wkleić zdjęć, żeby się pochwalić, bo nie mam czasu i cierpliwości do nauki.

U nas pod skosem stoi wielka wanna. Bez kafelkow na skosach. Zdecydowalam sie asymetryczne zawijasy z mozaiki, zeby troche rozbic te wszystkie kanty i prostokaty. Sufit i niewykafelkowane czasci scian beda na rudo, kafelki szaro/grafitowe. Miejsce z umywalka troche "wypchniete"do przodu (jak litera T), pomiedzy ta "wypchnieta" czescia sciany a sciana wlasciwa szklane poleczki, dzieki ktorym ukryje mydlo i szczoteczki do zebow. Juz sie nie moge doczekac, zeby to cudo wymalowac;)

Na reczniki zrobiono w scianie wneke. Zdjecia zrobie dopiero jak bedzie efet koncowy :wink: Prace trwaja.

teraz bałagam o pomoc - wszystkich - moja lazienka ma 8mk (2 x 4 m) będzie prysznic i tu problem - brak kąta. z jednej strony kąty ścinają skosy (na krótszym boku). z drugiej w jednym kącie blisko okno, w drugim drzwi.

______

-----______--------------------.............

| .

| .

| .

| .

| | .

| | .

| | .

---- -------------------.............

Tam gdzie kropki to skosy

Program minimum: kibelek, umywalka, prysznic , pralka, wanna

Z góry dziekuje za wszelkie pomysły

Magalena[/img]