tomkwas 29.03.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 JA wiem. Tylko że metodą leczenia jest zdaje się oswajanie. NA koniec się bierze pająka do ręki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.03.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 JA wiem. Tylko że metodą leczenia jest zdaje się oswajanie. NA koniec się bierze pająka do ręki... Owszem, ale to już jest etap, kiedy się da bez problemu. Może kup sobie maleńkiego ptasznika. W miarę jak będzie rósł będziesz się do niego przyzwyczajał. Na końcu dorosłego weźmiesz do ręki bez problemu. Gwarantuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.03.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ty mu chcesz pomoc czy go wykończyć psychicznie . Wyobrażasz sobie co by się działo gdyby w trakcie terapi pająk dał dyla z terrarium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.03.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Myślę, że jak by sobie takiego nabył, to by się skończyło spokojne spanie. Ja już widzę jak wyłazi z terrarium ....brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.03.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 O, zgrali my się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.03.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Mnie pająki zupełnie nie przeszkadzają. Mogą mi przesiadywać nawet na nosie. Ale myszy i szczurów nie zniose i mimo prób oswajania, nie udało się. Nawet jak piszę, to mi słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.03.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 My w domu mamy taki układ, żona pędzi ratować mnie jak kosmata menda jakaś z zakamarka nagle wylezie, a ja lecę jak żonę porażą płazy (żaby). Uzupełniamy się i ratujemy w niedoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.03.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Pamiętam, jak miałam taką wiejską chałupę i mieszkałam tam w każde wakacje. Już tu gdzieś na FM o tym pisałam chyba. I pewnej nocy pojawiła się mysz. Z koleżanką będącą w bardzo zaawansowanej ciąży przesiedziałyśmy do rana na stole w kuchni, a pies ganiał się z myszą po całym domu. Od tej pory już tam nie pojechałam, a chałupe sprzedałam. W obecnym domu nie spotkałam gryzonia, ale zawsze jak schodzę do piwnicy, to psa puszczam przodem. Mój mąż też się boi pająków i..... komarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.03.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Bo komary to krwiopijcy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.03.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Jakie komary , jakie komary . Tylko komarnice tną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.03.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Jakie komary , jakie komary . Tylko komarnice tną. Musialeś oczywiście to zaznaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 29.03.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 A słyszeliscie o tych ultradźwiekowych odstraszaczach? My z meżem chcemy to zakupić, bo u nas chodzą mutanty Tu sa odstraszacze na wszystko http://www.odstraszacze.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 29.03.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 o rany boskie, o jakich mutantach ty mowisz???? Ja bym chyba umarla na smierc . Nie slyszalam nigdy o tym, jak to niby wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.03.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Jakie komary , jakie komary . Tylko komarnice tną. Musialeś oczywiście to zaznaczyć Nie mogłem się oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.03.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ty mu chcesz pomoc czy go wykończyć psychicznie . Wyobrażasz sobie co by się działo gdyby w trakcie terapi pająk dał dyla z terrarium. Takie maluchy trzyma się we fiolkach po filmach foto albo w pojemnikach na mocz. Dyla by nie dał. No coś Ty. Podejrzewam, że byłby najlepiej strzeżonym pająkiem na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 31.03.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Przeczytałem.... .... zemdlałem .... No dziękuję za dobre chęci, ale .... no nie wyobrażam sobie, że jeszcze sam do domu takiego ... coś przyniosę. Brrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tablo 31.03.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 "Szczesliwy ten dom gdzie pajaki sa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.03.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 "Szczesliwy ten dom gdzie pajaki sa" Albo (to mi się bardziej podoba ): "Gdzie pajęczyna, tam piękna dziewczyna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 07.04.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ja bym raczej powiedziała, gdzie pajęczyna, tam wystraszona dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts