oleniek 19.08.2005 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Działka niewielka, pracownicza, niedaleko lasku, a tu gdzie popadnie wyrastają purchawki. mam ich już serdecznie dosyć. Poradźcie proszę, jak się ich pozbyć Jeszcze żeby to były borowiki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 19.08.2005 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Wyrywać, żeby się nie rozsiały? U mnie też zauważyłam kilka w tym roku i wyrywam póki jeszcze są twarde i nie pękają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.08.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 hmm chyba trzeba sypnac wapnem ogrodniczym...u sasiadki rosły grzyby i tak jej poradzono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts