Mariusz1 19.08.2005 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 A może by stworzyć wątek w którym opisalibyśmy najlepsze teksty naszych ekip budowlanych ? Jeśli macie jakieś ulubione, które utkwiły Wam w pamięci to napiszcie w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 19.08.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Panie już dwa razy ciąłem i nadal za krótkie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz1 19.08.2005 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Dobre Ja słyszałem taką odpowiedź na zarzut, że cośtam zostało sknocone: Panie - ludzie gorzej mają i se chwalą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 19.08.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Na moją nieśmiałą uwagę, że to co robi Pan fachowiec ni jak się ma do tego co było wcześniej ustalone, usłyszałem: Panie, jak bym wiedział że mam robić tak jak się umawialiśmy to bym w ogóle do tej roboty nie przyszedł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.08.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Panie już dwa razy ciąłem i nadal za krótkie !! http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/24.gif Na reszte wymiekłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław Kotuszewski 19.08.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Na moja uwagę, że nalezałoby pewne prace inaczej, bardziej precyzyjnie wykonać uslyszałem:Panie, jakby tak człowiek miał robić żeby było porządnie to by wogóle nie zarobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 19.08.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 A mój szef ekipy górali, którzy mieszkali w domku letniskowym na placu budowy, codziennie rano wychodził przed domek i przeciągając się szeroko krzyczał (śpiewał): "łooooo uciekoj łabyś mogła, bo wypusce z portek łooogra"...... Mam nadzieję, że płeć piękna nie poczuje się tu urażona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz1 19.08.2005 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 też dobre Na zarzut pewnej inwestorki skierowany do majstra, że okno od kotłowni jest o kilka centymetrów wyżej niż w projekcie co zaburzyło estetykę elewacji zewnętrznej majster odpowiedział: Złociutka, budynek osiądzie i okno będzie niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 19.08.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Standardowy tekst robotników, którym nie chce się robić; "To się zrobi później" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 19.08.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 - Dlaczego zrobiliście inaczej niż jest w projekcie?- Zawsze tak robimy i jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 19.08.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Jak glazurnikowi nie wyszło z tym co sugerowałem to odpowiedź była:Przyzwyczai się Pan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.08.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 No nie mogę wytrzymać ze śmiechu . Będę śledził wątek jak się rozrasta w ... mądrości budowlańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 19.08.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Mi się przypomniał jeszcze jeden tekst: według mojego murarza wszystko co kupiłem było "Do DU..". Raz tylko się wyłamał - był bardzo zadowolony z keramzytowych nadproży, i wtedy powiedział, że są bardzo dobre (chyba dlatego, że nie musiał za dużo dźwigać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larry 19.08.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 To chyba już wszyscy znają:Centymetr nie miara, milimetr nie szpara albo Centymetr nie miara, milimetr nie kilometr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 19.08.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 dla odmiany, tekst inwestora jaki uslyszalem po montazu okien cyt. nie ma sie do czego przyczepic bede musial zaplacic wszystko jak jest na umowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 19.08.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 mój murarz ciągle powtarzał że:"my nie robimy co do centymetra tylko co do pół centymetra...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
happyluke 19.08.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 ...bo najłatwiej jest murarzom (tynkarzom, malarzom i innym...) - nic nie robią tylko łażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obudowieniewiemnic 19.08.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Moi tynkarze : Weź pan pogoń tych hydraulików bo tylko łażą i robotę nam rozgrzebują... Hydraulik ( tynkarze donieśli ) : ...no dobra dwa punkty zrobiłem, dniówkę już ma idę na piwo... - po 1h pracy Gość od glaz. terakot, malowania i innych wykończeniówek do tynkarzy co to trzeci dzień w pocie czoła docierali swoje dzieło - i po co tak się staracie i tak będę to gipsował... ręce ponoć im opadły ...nie ma co lubią się chłopaki nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz1 19.08.2005 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ulubiony tekst mojej ekipy od więźby: to się zateguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 19.08.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Często mówią :"Panie z tego sie nie strzela " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts