zkubinski 14.11.2022 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2022 przypomnialo mi sie jak dzwoni mily gosc i pyta sie; panie po ile okno takie a takie u pana dostane, no i licze ile takie okno kosztuje - rabat 15 % i podaje gosciowi cene, a on mi na to , panie norma ( norma 2000 z czestochowy) daje mi 60 % rabatu a pan tylko 15%. niewazna byla cena koncowa dla goscia tylko rabat ot i zycie, a tak na marginesie norma zbankrutowala bo nie mogli sie wyrobic z reklamacjami. pozdrawiam hahahaha - dajesz od razu niby 15% "rabatu" i cena taka jak wszędzie, czemu robicie ludzi w wała ? Wiem, że spora część narodu to the bille się nie doliczą i nie sprawdzą u konkurencji. Rozumiem, że za każdym razem ten trik działa ale żeby prawdziwego upustu nie dać ? Ciekawe czy sam jako klient byś chciał być wydymany w ten sposób, śmiem podejrzewać, że nie raz ktoś cię tak wydymał... no ale cóż polak dla polaka jest ... polakiem cebulakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek1312 02.12.2022 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Standardowe - będzie Pan zadowolony. Często też pijani majstrowie przychodzili. Jeden mi powiedział żeby na obiad nie było mięsa, bo on jest veganinem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie84 04.10.2024 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października Szefie sufit się opuścił Bardzo? No do podłogi 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts