dunbar 19.08.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 mó inspektor nadzoru : co ty mi to znowu wyjeżdzasz z Mutarorem. Czy oni choć jeden dom zbudowali tak jak piszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.08.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 mó inspektor nadzoru : co ty mi to znowu wyjeżdzasz z Mutarorem. Czy oni choć jeden dom zbudowali tak jak piszą? To jest tekst dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.08.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Na budowie jest dokładność na koński pazur czyli na grubość kopyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.08.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Kiedyś też słyszałem:Budowa to nie apteka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokar 19.08.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 tekst podsłuchany w jednej z okolicznych hurtowni:Klient: Panie! Grzyb mi na ścianę wszedł!!!!!!!Sprzedawca: To se go Pan zgoń!pozdrawiampokar - też handlowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 19.08.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Na moją nieśmiałą uwagę, że to co robi Pan fachowiec ni jak się ma do tego co było wcześniej ustalone, usłyszałem: Panie, jak bym wiedział że mam robić tak jak się umawialiśmy to bym w ogóle do tej roboty nie przyszedł ... Hahahahaahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 19.08.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ponieważ, dawałem pieniądze za poszczególne etapy stanu surowego bez pokwitowania (ostatni raz), na koniec wyszło szydło z worka...Wykonawca stwierdził, że nie zapłaciłem 1000 zł....pokazałem potwierdzenie wypłaty z konta, które to jednoznacznie niewelowało podejrzenie, że tak było...ale majster na koniec: "Panie to daj mi chociaż 500 zł żebym nie był do końca stratny" Ja mu na to...że obaj zrobilibyśmy z siebie głupka...ja bym sie w połowie przyznał, że mu naprawdę tych pieniędzy nie dałem, a on, że je wziął... Ale najlepsze...każda ekipa to samo...Jeśli jej prace czasem omyłkowo....czasem celowo wyglądały inaczej niż się umawialiśmy "oni" zawsze tak samo: Panie a tak nie będzie ładniej/taniej/lepiej?? Co z czasem rozeznałem jak zwykłe lenistwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 20.08.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Wakmen -------------------------------------------------------------------------------- Kiedyś też słyszałem: Budowa to nie apteka. to coś jeszcze w tym temacie Sytuacja z remontu naszego mieszkania fachowiec chowa rury w ścianie (cieńkiej) mufa wystaje kantem ze ściany proponuje dokręcenie aby była na płasko to nie będzie wystawać fachowiec-Panie pan jest matematyk ja- nie farmaceuta - o k***a jeszcze gorzej... A ile razy uszłyszałem od fachowców -Panie co pan aptekarz? -tak i rozmowa dziwnie sie urywała a fachowiec z dwa razy większym zapałem przystepował do pracy i mniej go jakoś musiałem pilnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.08.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 tekst pana od budowy płotu "BĘDZIEMY KOMPINOWAĆ" oj żebyście obejrzeli to kompinowanie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.08.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 mój godo ze z tygo sie ni strzylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 20.08.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Mój powiedział na krzywo przycięte kafelki przy progu : ... jak sie dzrzwi zamknie to to będzie prosto... -rece mi opadły ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 20.08.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Taaaa a najlepiej jak elektryk mówi co powinien tynkarz, tynkarz co elektryk, hydraulik co ma zrobić gość od GK, gość od GK co malarz, malarz że to gość od GK, krzywe schody ma wyrównać "płytkarz" ileż ja tego się nasłuchałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 21.08.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Pierdykniem, bo odwykniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proxy 21.08.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 po szklanie i na rusztowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 21.08.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 przypomnialo mi sie jak dzwoni mily gosc i pyta sie; panie po ile okno takie a takie u pana dostane, no i licze ile takie okno kosztuje - rabat 15 % i podaje gosciowi cene, a on mi na to , panie norma ( norma 2000 z czestochowy) daje mi 60 % rabatu a pan tylko 15%.niewazna byla cena koncowa dla goscia tylko rabat ot i zycie, a tak na marginesie norma zbankrutowala bo nie mogli sie wyrobic z reklamacjami. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 22.08.2005 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 ''niewazne co pani w muratorze wyczyta, i tak pania zagne''poczekamy, zobaczymy, narazie nie zagial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.08.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Ulubiony tekst mojej ekipy od więźby: to się zateguje proste i genialne No i tekst z Muratorem...rewelacja! Mój szef ekipy, człowiek bardzo spolegliwy i grzeczny, przy każdej rozmowie, że coś może powinno być zrobione inaczej kwitował cichutko: ...Ja tam się nie znam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 22.08.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Panie wybudowałem 180 domów i stoją. na moja uwage że schody źle zostały zalane bo beton nie podszedł pod zbrojenie w kilku miejscach :Panie nigdy sie tak nie da, żeby wszedzie betobn podszedł budowali komin systemowy Leier:Panie po co ta wełna, pustaka nie można wypoziomować cieśle:Panie wieźbę na zamki to sie przed wojną robiło, my zacinamy tylko normalnie i sie trzyma ci sami cieśla jak pocieli bez pozwolenia kołka 7 metrowego do wyciągarki:pierwszy raz na budowie taka awantura o kołka, i jeszcze szczyl bedzie na mnie krzyczał a ja na budowie juz 20 lat robie.dekarze jak dziury im sie w folii porobiły:Panie to sie silikonem łatke zrobi i nie bedzie ciekło, tak zawsze robimy i dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.08.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 pierwszy raz na budowie taka awantura o kołka, i jeszcze szczyl bedzie na mnie krzyczał a ja na budowie juz 20 lat robie. Z tym szczylem to poleciał sk...syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz1 22.08.2005 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Tekst zasłyszany na budowie kumpla Panie, Wawel bez dylatacji budowali i stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts