shago 22.08.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Z tym szczylem to poleciał sk...syn w podobny sposób ich okresliłem, na nieszczęśie dla siebie przypałętał się tego dnia kierownik(3 tygodnie go nie było bo był bardzo zajęty) i jak majstry zaczynali budować ścianki działowe a towar się rozładowywał na nie , on zaczął się zastanawiac czy aby ścianka 8 cm działowa sie nie przewróci, bo tak go murarz nakręcił (a nakrecał go bo mu sie murowac nie chciało). specjalnie do tej ścianki robili wzocnienia w zbrojeniu stropu ale skleroza matka problemów. w kazdym razie kierownik gada: Panie inwestorze, nie pamieta pan na której belce dawaliśmy wzmocnienia pod ta ścianke, bo mi umkneło!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobek 22.08.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Hydraulik na cieknącą wode z połączeń rur - Panie to zajdzie - bardzo mi się to spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
www005531gazeta.pl 23.08.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Lejem wodę, sypiem piach, nie żałujem materiału! Przyjdzie kit będzie git! A dla nas wszystkich forumowiczów:Zawsze znajdzie się rada, choć nie każda się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 23.08.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Kafelkarz Co mnie obchodzi, że panu się nie podoba! Tak się robi i koniec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 23.08.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Jezu !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala1 23.08.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Zwruciłem uwagę (nie raz zresztą) na krzywo kładzioną dachówkę :Panie , przyjdzie zima , spadnie śnieg i jakos sie dachówka sama ułoży!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARETE 23.08.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Na uwagę że krzywo: "Im krzywiej tym śmieszniej" (fonetycznie brzmiało duzo lepiej, bo było to coś w rodzaju: "im krzywij tym śmisznij") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 24.08.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ulubiony tekst moich murarzy: "Przyjdzie czas będzie rada"Pozdrawiam tomek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 24.08.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Okrzyki moich dekarzy kładących blachodachówkę:szefie!!! Pierwsza blacha, pierwsza flacha....piąta blacha, piąta....... Całość skrapialiśmy jednak na końcu- nie mylić ze sprawdzaniem szczelności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg5 24.08.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 "To" się przesunie "tamto" powiększy i będzie świat i ludzie ;po co zbroić 16 12 to świat i ludzie- o odstępstwach od projektu. Ale swoją drogą projektanci też robią błędy i doświadczenie ekipy jest czasami przydatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 24.08.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 W temacie podejścia do projektów.Dzisiejszy tekst cieśli:Mam już dość tych rysunków. Jakbym patrzył co narysowali to by mi nic nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 26.08.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 tekst podsłuchany w jednej z okolicznych hurtowni: Klient: Panie! Grzyb mi na ścianę wszedł!!!!!!! Sprzedawca: To se go Pan zgoń! pozdrawiam pokar - też handlowiec. Ja słyszałem inną odpowiedź: (...) to nie do mnie tylko na skup... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 26.08.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 a to pewnie też słyszeliści :przy obróbkach balcharskich deski czołowej pod rynny:panie bo ta blacha to się na słońcu naciąga i się krzywi a wieczorem bedzie dobrze (chyba po zachodzie)(...)kolejna moja uwaga na krzywizny;wszyscy tak maja i tak rynna przyjdzie - i nie zadzieraj Pan tak wysoko głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 26.08.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 podobna sytuacja z papą na dachu:my ją naciągamy a ona sie po 15 minutach marszczy, ale jak ją przyciśnie to się wciąga ... - to ja papę czy gumę kupiłemmy takiej jeszcze nie wiedzieli - mowa o papie podkładowej na welonie szkalnym a fachowiec twierdził, że z gontu to on już trochę dachów położyłzastanawiam sie czy dachów czo może dachu...[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.08.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Stasio-elektryk:No bo ja to jutro nad tym pomyślę. No tak. No bo ja staram sie myśleć pół godziny dziennie, nie więcej. A dzisiej już myślałem. No tak. Jutro pomyślę, tak, jutro pomyślę. Dobrze mówię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 26.08.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 tekst mojego przyszłego wykonawcyPANI JEST TRUDNA, ALE WIEM TYLE, ŻE MA PANI DOBRĄ ORIENTACJĘ GEOGRAFICZNĄ TO SIĘ JAKOŚ DOGADAMY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 26.08.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Zapamiętałem to w jednym z wcześniejszych wątków- na uwagę inwestora, że w rynnie stoi woda dekarz się zdziwił: Dziwne, spad jest a woda nie spływa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 26.08.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 moi ciesle jak im się udało krokwie złozyć do kupy albo RÓWNO wbić gwoździa mawiali malinowona marginesie więźbę schrzanili dokumentnie (dach dwuspadowy i tylko jeden kosz, bez lukarn i żadnych zasadzek innych), nie polecam dla budujacych w Puławach ekipy z "mecenasem" (tak wołają na najstarszego) na czele, zlecenia daje im Staszek Kozak z Woli Osińskiej lub Borysowa gdzie ma tartak. swoją drogą drewno ma dobre i w konkurencyjnych cenach. no starczy tej reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 My wszystko wiemy, my wszystko powiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.08.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Tekst murarza, któremu zwróciłam uwagę, że kładzie krzywo nadproże: - niech pani nie uczy ojca, jak się dzieci robi!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts