Iszin 18.06.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 lej wodę, materiału nie żałuj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.06.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 przypomniało mi się, przypomniało mi się : - jak się popieści to się zmieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laspalmas 18.06.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 ja spotakałem majstra który pokazał mi swoją robotę stwierdzając :Tak robię i lepiej nie potrafię, jak Pan chcesz to robie jaknie to niei jest w tym jakiś sens, rozwalają mnie teksty w stylu: zawsze tak robiłem i było dobrze!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 18.06.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 malarz - dobry fachowiec ale bałagan by nie powiedzieć bur...l zostawiał po sobie niesamowity " Ja jestem od malowania a nie od srzątania" no i co takiemu zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalio 18.06.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 kierownik budowy, stary wyjadacz, dużo buduje, wogóle no fachura a jak zapytałem dlaczego różnica na niektórych na szczęscie ścianach jest 3-4 cm a na stropie i 5 znalazłem ??? ... na stropy: stęple się ugieły przy wylewaniu, to normalne na ściany: teraz takie krzywe cegły produkują, co miałem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 18.06.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Na stropie 4 - 5 cm to raczej nie jest wielką tragedią .. przynajmniej takie mam zdanie w tej kwestii. Ja z pozycji inwestora chciałbym mieć tolerancję +/- 0.5cm ale z drugiej strony wiem, że nie należy wymagać cudów. A żeby nawiązać do tematu - majster stawiający mój dom dość często mówi - ludzie gdyby chcieli mieć takie domy jak im się wydaje, że powinny być, to by je 100 lat budowali No i oczywiście "ja tak zawsze robię" choć tutaj należy mu oddać sprawiedliwość, że nie upiera się przy swoim i robi tak jak chcę ja bądź kierownik budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wera13 18.06.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 malarz - dobry fachowiec ale bałagan by nie powiedzieć bur...l zostawiał po sobie niesamowity " Ja jestem od malowania a nie od srzątania" no i co takiemu zrobić nasi nic zabawnego nie mówili, bardzo dobrze budowali rzadnych zastrzeżeń, ale.. w umowie zawarlismy że mają posprzatać, więc jak przyjechaliśmy ostatniego wieczoru przed ich zejściem to nikt się do nas nie odzywał, a poruszali się po dudowie w tempie ślimaczym (udając że sprzatają) naszczęście od ich pionowani był ich szef i natępnego dnia było wszystko jakoś ogarnięte, ale sprzatac to oni ni umieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.06.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Usłyszane u znajomych na budowie. Kolega mój do pomocnika murarza.Dlaczego jedzie pan z pustą taczką?Panie! Taki zapierdol, że nie ma czasu załadować!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.06.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Nasi fachowcy w jednym czasie mieli parę budów i na telefon rozżalonej inwestorkii,że u niej dawno nie byli majster zawołał :- dobra chłopaki jedziemy zrobić tam wiater Pan od ociepleń:Biednie się urodzić to pech, biednie ożenić to głupota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 18.06.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Na moje pretensje, że pomalowali (i to drogą farbą! ) nie do końca wygładzone ściany - żalili się: "No to przecież mąż powiedział - ile chcecie się pie...yć z tym gładzeniem ścian - do soboty ma być gotowe, pomalowane i ani dnia dłużej! No to my pomalowali w piątek jak było ...". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 18.06.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 przypomniało mi się, przypomniało mi się : - jak się popieści to się zmieści... To jeszcze całkiem nieźle - bo moi mówią "Nie ma się co pieścić - to się musi zmieścić !" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Zasłyszane w poniedziałek : "Doginaj mi tu baranami" Rozpiszemy konkurs co to znaczy "baranami ?" Otóż oznacza to "w podskokach" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 18.06.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 ... ostatniego wieczoru przed ich zejściem to nikt się do nas nie odzywał, a poruszali się po dudowie w tempie ślimaczym ... . ostatniego wieczoru przed zejściem to i ja bym się nie spieszył tylko bym się szykował na spotkanie ze świętym Pietrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.06.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 kierownik budowy, stary wyjadacz, dużo buduje, wogóle no fachura a jak zapytałem dlaczego różnica na niektórych na szczęscie ścianach jest 3-4 cm a na stropie i 5 znalazłem ??? ... na stropy: stęple się ugieły przy wylewaniu, to normalne na ściany: teraz takie krzywe cegły produkują, co miałem zrobić tego chyba i Rewiński by nie wymyslił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmo77 18.06.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Szef ekipy, na zapytanie inwestora "jak wygląda tynk baranek":- Heniek, pierd*lnij panu baranka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 18.06.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 przypomniało mi się, przypomniało mi się : - jak się popieści to się zmieści... tyle pieniędzy na wesele poszło i się nie mieści?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.06.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Na moje uwagi majster mówi: "panie, pan się jeszcze nie raz na nas zdenerwuje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 19.06.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 U mnie było tak przy castingu na wykonawcę:Panie, gdzie Pan wykonywał ostatnio jakąś robotę żebym mógł obejrzeć ?Oooo, ja to robiłem w Niemczech, Anglii. - I tu wyliczanki czego on to nie postawił.Albo:No robiłem u lekarza, mecenasa, wojewody itp. itd. - Tylko nie wiedział którego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 19.06.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 dla odmiany ; prosze lakiernika samochodowego zeby przylozyl sie do pomalownia blotnika ,bo auto nowe idrogie ON ; pomaluje tak ze komar huja niewsadzi!!!Niedopytalem sie co mial na mysli ! robote spiprzyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDE 24.06.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 -Heniek, pierd*lnij panu baranka! Powala na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts