kasia i grzegorz 25.06.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 No wątek jest rewelacyjny!!! Ja na moich budowlańców złego słowa nie mogę powiedzieć. Wszystko równiutko, na czas, a właściwie przed czasem. Gdy wyprowadzali schody wewnętrzne coś mi nie pasowało; za wąskie za strome...i spodobał mi się tekst szefa ekipy: Pani Kasiu schody będą gitara nie się pani nie martwi - i są gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomisk 25.06.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 u mnie hydraulik miał takie powiedzenie:"no teraz trza pomyśleć, cholera robotę to sie zrobi ale najgorsze to myślenie"ale ogólnie super majster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niewczasik 08.07.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 W temacie podejścia do projektów. Dzisiejszy tekst cieśli: Mam już dość tych rysunków. Jakbym patrzył co narysowali to by mi nic nie wyszło. Kapitalne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niewczasik 08.07.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 u mnie hydraulik miał takie powiedzenie: "no teraz trza pomyśleć, cholera robotę to sie zrobi ale najgorsze to myślenie" ale ogólnie super majster Ci majstrowie to są dopiero żartownisie!!Też świetny tekst!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka11 08.07.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 "Panie nie czytaj Muratora bo tam same brednie wypisują" "Szefie zagęszczamy? Po co? Wodą polej, a paliwo zlej do baniaka, sprzeda się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
supernova 08.07.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 a nasz mówi: 'jak się popieści, to się wszystko zmieści' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomzly 08.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 To i ja dorzucę zasłyszane na budowie: "Przydzie człowiek z pacą to się dziury stracą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 09.07.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 "Panie nie czytaj Muratora bo tam same brednie wypisują" Tak nawet mówią projektanci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jahani 09.07.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 To i ja dorzucę zasłyszane na budowie: "Przydzie człowiek z pacą to się dziury stracą" Ja znam: "Przyjedzie murarz z gliną i dziury zginą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 10.07.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Kiedy z jakimś pomocnikiem sami chwytamy za łopaty to do owocnej pracy zagrzewamy się tekstem: Takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.07.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 najnowsze: ja się na kominek dogadywałem a nie na sprzątanie (a podłogę upaprał tak, że walczę z nią już 2 dni ) a to co pani że nie pusci? (też o tej podłodze) puści... trzeba było iść na pół roku na woźną to by pani sprzątała ślicznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.07.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Pytanie do hydraulika: - czemu pan tak to robi? - nie powiem bo się pan nauczy i mi konkurencje będzie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 10.07.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Z czasów remontu mieszkania, w którym kiedyś mieszkałem: była przebudowa łazienki. Gość, gipsiarzo-elektryko-hydraulik, na moje stanowcze żądanie, żeby puścił kabel do oświetlenia lustra, wychodzi z tekstem: "Panie, po co ten niebieski - puszczę jedną żyłę, a zero to po stelażu od zabudowy damy i będzie git. Szkoda kabla - to metal i to metal..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.07.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 mój murarz na pytanie "jak mam wchodzić do domu" zdiwił się " o, to pani chce dzwi?" zapomniał zostawić otwór drzwiowy, tak mu się dobrze murowało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 czeste powiedzonko malarzy chluśniem - bo uśniem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 11.07.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Nieźle się ubawiłem czytając ten wątek, uh Po pierwszej wizycie kierownika na mojej budowie, pomocnik mówi do murarza po cichu: "Co on p... Ja go znam ze szkoły. Dwója dwóję goniła a teraz wielki kierownik..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.07.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 mój murarz na pytanie "jak mam wchodzić do domu" zdiwił się " o, to pani chce dzwi?" zapomniał zostawić otwór drzwiowy, tak mu się dobrze murowało.. Normalnie jakbym moich widział. W poprzednim domu na planach na czerwono zaznaczyłem gdzie drzwi. Wjeżdżam na budowę po pracy, a tam... lita ściana. Na szczęście było jeszcze świeże i kopniakami rozwaliłem całość. Rano mieli sporo zabawy z oczyszczeniem pustaków i postawieniem nowej. Ale nawet wiele nie pryszczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŻonaJacka 13.07.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Na moją uwagę, że mają zepsutą poziomicę i ściany są krzywo, majster odburknął: A co mi się pani będzie do narzędzi wtrącała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŻonaJacka 13.07.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 I jeszcze coś: Na pytanie mojego męża (po tynkach), gdzie jest odpływ wody z kominka z płaszczem wodnym, fachowcy zasęplili się... "No nie ma..." Na pytanie, gdzie są strowniki automatyczne do regulacji temperatury, te, które uzgodniliśmy w umowie "EEEtam, panie, po co panu sterowniki, w sumie to pomyślałem, że są niepotrzebne, dlatego nie ich nie ma" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 13.07.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Do budowlańca, któremu nie chce się pracować - szybciej zrobisz, szybciej dostaniesz kasę! On na to: - przecież nie wołam od was pieniędzy Odpowiedź jakby za darmochę mi dom stawiał a najlepiej to - to wyrzucić, to przesunąć, tamto jest niepotrzebne... itd. Budowlaniec tu postoi, tam pogada, a teraz to już czas jechać na następną budowę i tak aby do ZIMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts