sergiq77 15.07.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Facet układający kanalizę po montażu studni rewizyjnej okazało sie że rura dolotowa jest niżej niż wylotowa, czyli pod górkę. Stwierdził: "gówno zna drogę, wie dokąd ma płynąć" Przeczytałem cały wątek i muszę stwierdzić że ten tekst bije wszystkie inne na głowę normalnie mistrzostwo świata i okolic. A teraz coś od siebie: Na budowie u kolegi: On mówi do majstra że ścianka krzywa. A ten do niego: panie jak pan chcesz prosto to musisz pan sobie fachowca zamówić!?. Ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Pe 15.07.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 fajny wątek:) u mnie było: Panie, jakbym tak dokładnie robił, to bym nie zarobił... no i nie zarobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 16.07.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Zupełnie nie śmieszne: przyjeżdzam na budowę, patrzę - obita klapa od schodków dachowych, zapaćkana dla niepoznaki szpachlą gipsową - pokazuję majstrowi a on na to: "Niech mi Pani udowodni, że to ja zrobiłem" Najoględniej mówiąc - bezczelność. A otwarte wiaderko ze szpachlą stoi nieopodal... Analogiczna sytuacja i ten sam fachowiec w kwestii zarysowanego veluxa. Notabene - polecany na tym forum majster od zabudowy karton gipsowej i ocieplenia poddasza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adwalk 16.07.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 parkieciarz o włosach wklejonych w lakier "Na dębie nie byłoby widać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 16.07.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Przypomiało mi się jeszcze jedno: Pani od wylewek: "Wszyscy kierownicy (budowy) to idioci i g... wiedzą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 16.07.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 - Te słupy to trochę krzywo stoją... - Eee na początku się będzie Panu wydawać, później Pan przywykniesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.07.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 I jeszcze coś: Na pytanie mojego męża (po tynkach), gdzie jest odpływ wody z kominka z płaszczem wodnym, fachowcy zasęplili się... "No nie ma..." Na pytanie, gdzie są strowniki automatyczne do regulacji temperatury, te, które uzgodniliśmy w umowie "EEEtam, panie, po co panu sterowniki, w sumie to pomyślałem, że są niepotrzebne, dlatego nie ich nie ma" Chyba bym mu nogi z d... powyrywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alan2 16.07.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Podejrzewam ze to slyszala co druga osoba na forum :"Paaaanie, tego sie ni da". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 17.07.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Upał jak cholera, chłopy kopią. Przynosze wodę mineralną a chłopy na mnie z politowaniem Woda jest do mycia a nie do picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 17.07.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 pierwsze dni budowy fundamentów, koło południa:Wykonawca do Pana Inwestora:- Panie, i gdzie tą łopate tak w piach!!! - żeś tak upierdolił, myje się najpierw, i to moja łopata......, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofj 17.07.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Styl mie sie k.... złomił, nie bede k.... kopoł! Bezproblemowi cieśle:za długie?sie utnieza krótkie?sie przydłużykomina nie ma?sie postawinieheblowane?sie ostruga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.07.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 " patrz , papiery sie znalazly pod ostatnią paczką styropianu ,teraz .... jak juz nikomu nie sa potrzebne " papiery - czyt. projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugazi1719502289 17.07.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 mój murarz na pytanie "jak mam wchodzić do domu" zdiwił się " o, to pani chce dzwi?" zapomniał zostawić otwór drzwiowy, tak mu się dobrze murowało.. Normalnie jakbym moich widział. W poprzednim domu na planach na czerwono zaznaczyłem gdzie drzwi. Wjeżdżam na budowę po pracy, a tam... lita ściana. Na szczęście było jeszcze świeże i kopniakami rozwaliłem całość. Rano mieli sporo zabawy z oczyszczeniem pustaków i postawieniem nowej. Ale nawet wiele nie pryszczyli. wczoraj sie z tego smialem, dzisiaj przyjezdzam wieczorem na budowe, patrze, a jedne z drzwi do polowy zamurowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 17.07.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 U mnie też tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 18.07.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 U mnie też tak było podpinam sie. Na szczescie u mnie zdazyli tylko dwa rzedy cegiel polozyc zanim przyjechalem. Mialbym dwa przejsciowe pokoje i slepy korytarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 18.07.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No bo po co wam te dziury w ścianach. Panowie chcieli dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eltom 18.07.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Wybór ekipy, jeżdzimy z Żoną po okolicy. Modyfikacja projektu: rezygnacja z wentylacji grawitacyjnej na mechaniczną z odzyskiem ciepła: ja: Tutaj nie będzie komina, a z tych dwóch budujemy tylko spalinowe. murarz: jak to? ja: tłumaczę cierpliwie ... murarz: nie panie, tak się nie buduje, postawimy kominy i se pan je zatka Gość miał rację. Przewidywał, że możesz nie zrobić tej mechanicznej, albo Ci się zepsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiq77 27.07.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Upał jak cholera, chłopy kopią. Przynosze wodę mineralną a chłopy na mnie z politowaniem Woda jest do mycia a nie do picia Ja słyszałem że wodę to pije koń Co się tyczy tych zamurowanych ścian to jeszcze nic. Wczoraj dowiedziałem się że w RACIBORZU-Markowicach budują osiedle domków jednorodzinnych w sumie 16 sztuk (wszystkie identyczne) jeden przy drugim. Zaczęli z dwóch stron i jak się spotkali to ten środkowy jest węższy od pozostałych o 1 metr. No paranoja. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 28.07.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 "budowa to nie apteka" - moi murarze tak mówili i jak widać pasuje do powyższego jak ulał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.07.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 tekst żony budowlańca "Dawaj pan te pape panie Jurek, bo z tymi kutasami to do zimy pan nie skończysz", Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts