Krzysztoff 19.08.2005 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Przed domem w ziemi zagnieździły mi się osy. Wykopały sobie gniazda i jest ich sporo. Czy ktoś zna skuteczny sposób na pozbycie się ich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzai 19.08.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ja moje osy traktuje poprostu RAIDEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pucek 19.08.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Przed domem w ziemi zagnieździły mi się osy. Wykopały sobie gniazda i jest ich sporo. Czy ktoś zna skuteczny sposób na pozbycie się ich?? Ja stosowałem to http://www.abcogrodu.com.pl/index.php?cid=2&oid=24&fid=2&ftype=category. Wieczorkiem nasypałem proszku do gniazda, rano było już po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 moja metoda jest bardziej radykalna. Nalałam wieczorem do otworu w ziemi benzyny i.................. Ale nie polecam jej każdemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztoff 19.08.2005 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Dzięki za podpowiedzi. Będe próbował po kolei różnych sposobów żeby się paskudztwa pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 23.08.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Spróbuj jak by co świec dymnych z siarką, te zabijające co się na krety stosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts