Gość 29.08.2005 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ja kupilam juz drugi komplet mebli skorzanych firmy Kler . Meble sa naprawde bardzo porzadne. Nastepne tez beda z Kler.. Jestem z nich bardzo zadowolona. Ciku w Chicago jest sklep Idea , ktory sprzedaje mable Kler , maja strone internetowa http://www.ideafurniture.com/Z tego co wiem to dowoza meble w kazde miejsce Stanow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 30.08.2005 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ja kupilam juz drugi komplet mebli skorzanych firmy Kler . Meble sa naprawde bardzo porzadne. Nastepne tez beda z Kler.. Jestem z nich bardzo zadowolona. Ciku w Chicago jest sklep Idea , ktory sprzedaje mable Kler , maja strone internetowa http://www.ideafurniture.com/ Z tego co wiem to dowoza meble w kazde miejsce Stanow. Dzieki Bonnie , ale ja je zamierzam kupic w Polsce bo tam sie buduje. Zreszta w Chicago nie bywam, ale zajrze na ich stronke. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga KN 30.08.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Mamy ich meble już 3 lata i mogę je polecić z całą odpowiedzialnością. Są drogie ale solidnie i dokładnie wykonane , obsługa na wysokim poziomie. Bardzo dobrze się czyszczą. pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.B. 30.08.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Właśnie odsprzedałam używany,skórzany narożnik tej firmy. Męczyliśmy go 13 lat i chyba sam fakt, że znalzł się chętny świadczy o stanie w jakim był. Naprawdę nie miałam żadnych zastrzeżeń, bardzo solidne wykonanie a powód dlaczego się go pozbyliśmy jest bardzo prozaiczny: trzeba było oddać dzieciom sypialnię i duży pokój zmienił swoją funkcję z gościnnego na sypialnio-świetlicę Mam jeszcze ich stół i tu nie wiem , może to z naszej winy ale blat jest bardzo zniszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.08.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Mam dylemat-proszę o pomoc. Chcę kupic ładny zestaw wypoczynkowy, myślałam o meblach frmy Kler- może ktoś zna i użytkuje ich meble? Nie wiem czy są warte swojej ceny?Ja mam kremowe skórzane 3=2=1 i jestem bardzo zadowolona, przy uzytkowaniu przez 2 małych dzidziorów, 2 koty i doga niemieckiego ciagle zyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 30.08.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ciku wracasz z NY do Bielska-Białej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 30.08.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ciku wracasz z NY do Bielska-Białej? Wracam. Czy to takie dziwne???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milimetr198 12.09.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Mam skórzany wypoczynek Kler'a od 7 lat. Rzeczywiście jakoś wykonania niezła . Serwis także – dostarczyli zmontowali wszystko punktualnie.Tym niemniej po kilku latach z tyłu foteli skóra się na rogach poprzecierała. Wygląda to tak jakby na prawdziwą skóre była nałożona warstwa folii i ona się starła. W kanapie trochę się poprzecierało obicie od wewnątrz (zahacza o stelaż i w tym miejscu się przerwał materiał) kanapa jest użytkowana sporadycznie do spania 2 – 5 razy w roku. Myślałem że za tą cenę to przynajmniej nie będzie tej ścierającej się wierzchniej „warstwy folii”. Na razie mi to nie przeszkadza bo fotele stoją pod ścianą ale po przeprowadzce może będzie widoczny także tył fotela i będzie trochę nieciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 12.09.2005 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Mam parę lat kanapę.Droga, ale zasadniczo dobra.Mebel ma błąd konstrukcyjny - za mała skrzynia, powoduje, że powłożeniu kołdry wieko skrzyni obciera o konstrukcję i wieko ma wytare takie kanały. i ciężej się tedy domyka. A poz tym bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mathylda 09.03.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam ponownie. Tym razem mam rozterke w kwestii sofy i foteli. Rozwazam Kler-a lub Italsofa. Chcialabym zasiegnac waszych opinii - ktory wybor bedzie lepszy. Glownie zalezy mi na jakosci. Wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 09.03.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 ja mam ponad rok zestaw Kler D060 (fotele z zagłówkami)http://www.kler.pl/?pid=36&docid=2&pg_docid=152 nie zamieniłbym na inną markę. wybrałem grubszą skórę - niewielka różnica w cenie a warto. POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin ARISmebel 22.03.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 24.03.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 http://www.mebelplast.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 27.01.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 italsofa - w skórce '15 - rozsądny kompromis między jakością a ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 27.01.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Mnie bardziej podobają się z Italsofa niż Kler - Kler ma dla mnie coś przerysowanego - przynajmniej większość modeli. Wyborę chyba taki prosty, geometryczny model narożnika I226, z poduszkami. Bardzo wygodny w siedzeniu i przespać też się mozna po odjęciu poduszek, które są przymocowane na zamek. Nie w tapicerce materiałowej, tylko skórze, takiej miękkiej w dotyku, matowej, groszkowanej - beż lub brąz czekoladowy. Czy mebelplast to wyższa pólka i droższe? Stylistycznie bardzo mi się podobają. Bo taki większy narożnik z Iitalsofy to ok. 9-10 tys. To dla mnie absolutnie maksymalna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 28.01.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 ja zdecydowalem sie na I218 - ma troche wyzsze zaglowki - mozna spokojnie sie oprzec i fotele z systemami relaks. mebelplast to raczej nie jest wyzsza półka niz italsofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulka25 01.08.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Zdecydowanie Italsofa.Ja posiadam 228 i jestem z niego bardzo zadowolona.Bardzo prosta forma pasuje zarówno do nowoczesnych wnętrz jak i klasycznych.Italsofa porównując jakość wykonania do ceny to jest chyba najlepszą firmą wypoczynkową znajdującą sie na polskim rynku,wiem bo naprawdę długo szukałem sofy dobrze wykonanej i w przystępnej cenie.Kler a tym bardziej mebelplast moim zdaniem w tym segmencie cenowym nie mają porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 02.08.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Mam wreszcie wymarzony narożnik z Italsofy - 226 plus fotel. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Fason prosty, w sumie nowoczesny, ale dodane poduchy sprawiają, że jest bardzo przytulny i pasuje także do mniej nowoczesnego wnętrza. My mamy meble w stylu kolonialnym, ale raczej proste. Komfort uzytkowania jest fantastyczny - skóra jest gruba, miękka, ale lekko matowa i nie śliska, siedziska niezwykle wygodne. Przekonali się nawet znajomi - zagorzali przeciwnicy skórzanych wypoczynków. Szkoda, że na razie nie mam czasu posiedziec ! Dla mnie wypoczynki Kler w zblizonej cenie są znacznie mniej wygodne i w większości jak dla mnie brzydsze fasony - mają coś przerysowanego. Albo gdzieś za bardzo wygięte, albo znów jakiś element metalowy ni w pięć ni w dziewięc. Jakoś ich stylistyka mnie nie przekonuje. Ale to oczywiście kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 02.08.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Nam się marzył olbrzymi narożnik, a własciwie takie "U" w obiciu z kremowej skóry, rozkładane w dodatku. Niestety cena też wychodzila olbrzymia Poszukalismy troche i znaleźliśmy polską firme która produkuje meble dla niemieckiego quelle - nasze "U" kosztowało (z transportem) 2950,-*. Wykonanie, skóra, funkcjonalność mebla - świetne. * złotych naturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 02.08.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Nam się marzył olbrzymi narożnik, a własciwie takie "U" w obiciu z kremowej skóry, rozkładane w dodatku. Niestety cena też wychodzila olbrzymia Poszukalismy troche i znaleźliśmy polską firme która produkuje meble dla niemieckiego quelle - nasze "U" kosztowało (z transportem) 2950,-*. Wykonanie, skóra, funkcjonalność mebla - świetne. * złotych naturalnie jakiś namiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts