roy 19.08.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Jestem na etapie wykańczania elewacji i jedną z ostatnich rzeczy jaka mi została do zobienia jest tytułowy daszek.Szukałem w galerii zdjęć ale niestety nie jest to zbyt popularne rozwiązanie.Dlatego zwracam się z prośbą do posiadaczy takowych daszków o zamieszczenie zdjęć.Interesują mnie szczególnie rozwiązania ciesielskie.Nadmieniam że w projekcie mój daszek jest przytwierdzony jedynie do ściany.Niemniej jeżeli macie jakieś ciekawe (inne) rozwiązania też z przyjemnością pooglądam.Pozdrowienia dla wszystkich budujących Roman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tunia 19.08.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 my sami zrobiliśmy coś takiego - mieliśmy wcześniej schodki i tylko dobudowaliśmy bokihttp://c.gaborska.w.interia.pl/daszek.JPG sorki że to taki duże:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 19.08.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 jednakze taki daszek najlepiej by bylo juz dostawic, do gotowej (otynkowanej) sciany. A juz napewno po zrobieniu warstwy zbrojacej, aby zachowac jej ciaglosc !! P.S. a na tym zdjeciu wyzej to prae bledow jest ... - spoiny miedzy styropianem wypelnione klejem - mostki - warstwa zbrojaca nie dociagnieta do dolu - zbyt wczesnie zrobiony daszek, co uniemozliwi wykonanie warstwy zbrojacej, jak ociaglej, i przy tynkowanie zostanie obchlapany - wokol przylacza elektrycznego (?) tez mostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts