majorkas 19.08.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 czy możecie poleciś wykonawcę ocieplenia i tynków z okolic Warszawy?Będę bardzo wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 19.08.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 ja mogę polecic swego genialnego tynkarza, właśnie skończył cem-wap. na elewacji, bez ocieplenia, robi tez ocieplenia, ale nie wiem czy się skusi, bo pracy ma baaaardzo dużo, wiad. na priv. Najchętniej bierze tynki wewnętrzne, tylko cem-wap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 21.08.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Genialna firma Erbo - Ryszard Borkowski 0601 23 18 05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 22.08.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A ja dla odmiany ostrzegę Cię przed jedną firmą - Jacka Kozłowskiego z Garwolina - wystawili nas do wiatru. Umówili się na pracę, w międzyczasie dostali "coś lepszego" o czym dowiedzieliśmy się kilka dni po planowanym terminie rozpoczęcia robót u nas (oczywiście po naszych kilkudniowych usilnych próbach skontaktowania się...)Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts