ozzie 19.08.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Witam, wlasnie zamowilam dwie kanapy firmy Com40 w Wwie i jestem ciekawa, ze ktos zna te meble, ma takowe w domu i moze cos wiecej o tej firmie napisac. Moje kanapy sa z serii Kombi (duza kanapa ma 240 cm dl, a mniejsz 200 cm, wiec sa naprawde duze ) Tkanine jaka wybralam, to alcantara. Czekam na wasze opinie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 20.08.2005 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Nikt nie slyszal, nie kupowal u nich kanap, fotel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 22.08.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Mam dwa fotele Bodo od prawie roku. Mechanizm rozkładający je działa jak na razie bez zarzutu, nie widać też żadnych śladów użytkowania- wgnieceń, deformacji. Jesteśmy zadowoleni z wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts