krzysztofh 22.08.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 kurcze powiem wam ze kwestia przylaczy to dla mnie czarna magia pewnie dlatego ze nigdy nie rozmawialem o tym osobiscie w jakimkolwiek urzedzie tylko robila to zona i zawsze wracala do domu z taka wiedza jaka miala wczesniej ja niestety do dzisiaj nie kumam ani kolejnosci formalnosci ani w ogole nic z tego gadania.... moze mnie ktos uswiadomic? jaka jest prawidlowa droga? tzn z tymi projektami przylaczy z mapkami itd czy moje mapki od geodetow ktore maja jakie 4 miesiace sa juz nieaktualne? jaka rure uzywa sie do tego przejscia pod lawa w przypadku wody? myslalem, ze to bedzie rura metalowa ??? i w ogole na jakim etapie robi sie te cale przylacza? bo ja jestem na etapie scian fundamentowych i ciagle nie wiem o co biega i kiedy sie za to brac.... Dwie drogi: dobry geodeta będzie wiedział jaką mapkę trzeba przygotować i ew. komu zlecić projekt (oni często ze sobą współpracują) Ktoś kto ma uprawnienia do wykonania projektu przyłącza wodnego. Najlepiej osoba polecona przez miejscowe MPWiK. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/39015-jak-upro%C5%9Bci%C4%87-wprowadzenie-przy%C5%82%C4%85cza-wodnego-pod-%C5%82aw%C4%85-fund/page/2/#findComment-785328 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts