anecia 20.08.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Czy ktoś z uczestników forum ma w domu okna kolankowe? Zamierzam zrobić jedno w sypialni i jestem ciekawa, jak i czy się sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ttt 22.08.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Czy ktoś z uczestników forum ma w domu okna kolankowe? Zamierzam zrobić jedno w sypialni i jestem ciekawa, jak i czy się sprawdzają. W oknach drewnianych "siedzę" 25 lat pierwszy raz spotykam takie określenie okna może to chodzi o koszykowe?????? otarłem się o określenie kolankowe ale jak sie nie mylę w konstrukcji dacchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecia 22.08.2005 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Oczywiście że chodzi o te w konstrukcji dachu. Jestem ciekawa, jak się sprawdzają w codziennym życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 23.08.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 ja zamierzam takie zrobić.widziałam mieszkanie z samymi takimi oknami,to jest cos pomiędzy normalnym oknem a poddaszowym, mniejszy metraz częsci "normalnej" ale za to jasniutko.No cóż, mi się takie podobają, tylko myślę, że ciężej zamontowac tu jakieś firanki, lepiej rolety chyba;)No i ważna jest jakość wykonania "połączenia" okna poddaszowego i kolankowego, bo tak jest ono najbardziej narazone na zaciekanie. A gdzie będzie u Ciebie rynna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ttt 23.08.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Czy ktoś z uczestników forum ma w domu okna kolankowe? Zamierzam zrobić jedno w sypialni i jestem ciekawa, jak i czy się sprawdzają. W oknach drewnianych "siedzę" 25 lat pierwszy raz spotykam takie określenie okna może to chodzi o koszykowe?????? otarłem się o określenie kolankowe ale jak sie nie mylę w konstrukcji dacchu. Anecia- przejrzałem co pisze "Xsara zxsary w swoim dzienniczku i wiem o co chodzi faktycznie największy problem będzie z p;ołaczeniem tych dwóch okienale dobry dekarz-blacharz sobie z tym poradzi. O tym copisze i jak pisze powinien to murator wydrukować na 1 stronie ile w tym zacięcia ,entuzjazmu i wyczucia-czytałem jak najlepszš ksišżkę jednym tchem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts