Lokos 21.08.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Witam Was .....od maja - kiedy to po raz pierwszy pisalem na forum - troche czasu juz minelo .... Udalo nam sie ruszyc z budowa - teraz zblizamy sie powoli do zalewania stropu no i juz duzymi krokami zbliza sie czas kiedy temat dachu bedzie "na TOP'ie" dlatego mam pytanie - jaka folie pierwszego krycia radzicie zastosowac ? /myslalem o wysoko-paroprzepuszczalnej .../ ale nie mam pojecia co do producentow itp ... bede zobowiazany za wszelkie rady i sugestie pozdr Loko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 21.08.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 najlepsze sa membramy poznac ja mozesz po takim meszku z jednej strony. Firm produkujacych membamy jest bardzo wiele i powiem szcze ze kazda membrama jak bedzie tylko dobrze ulozona powinna byc dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 03.11.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 większość markowych jest ok, kupuj tylko markowe, ja bym zaproponował Roofshield Economy, dobry stosunek jakość cena, firma renomowana i doświadczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Najlepiej w ogóle tego badziewia nie stosuj... tylko dechy i papa... naprawde dobrze Ci radzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts