E_ska 21.08.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Witam.Gdzie mogę wykonać ekspertyze stanu technicznego ścian nośnych i stropu oraz ile to kosztuje ? Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratek 21.08.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 http://www.oritb.neostrada.plOśrodek Rzeczoznawstwa i Techniki Budowlanej w Warszawie-sądząc z informacji na ich stronie. Mają nawet porady darmowe.Coś złego dzieje się z Twoim domem, czy jesteś dmuchającym na zimno inwestorem?Pazdrawiam bratek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 21.08.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Instytut Techniki Budowlanejul.Filtrowa 1 Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E_ska 21.08.2005 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Dziękuję za informacje.Rozbudowałam stary dom wykorzystując z niego fundamenty i strop nad piwnicami, a przy robotach hydraulicznych zwrócono mi uwagę,że strop jest słaby.PozdrawiamEla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts