pitras2 21.08.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Czy ktoś budował już dom parterowy z poddaszem użytkowym typu "TURKUS" jeśli tak, to czy mógłby podzielić się doświadczeniami?! Ponieważ ja kupiłem ten projekt i ruszam z budową ale okazało się że ten projekt jest mało doskonały i musze dokonać wiele przeróbek po tym architekcie, ale to już zajmie się tym kierownik budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kleks 24.08.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Witam !!! Po obejrzeniu setek projektów, tez zdecydowalismy sie na projekt TURKUS z pracowni Abakus. Jestem po wstepnych rozmowach z architektem wiec zerooo doswiadczen. Zaniepokoilo mnie twoje stwierdzenie, ze architekt malo doskonaly., czy moglbys sprecyzowac co miales na mysli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldemar adamczuk 26.03.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 witam serdecznie po tygodniowej próbie zarejestrowania się na forum poszukuje 'znajomych budujących domek turkus od białostockich architektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 26.03.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 a dlaczego tak wybauszyłeś oczy?dział witających się nowych forumowiczów jest nie tu, a poza tym nietrafiony tytuł wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Zerknij tu, gdzie dyskutowano o tym projekcie: http://forum.muratordom.pl/ocencie-projekt-turkus-pracowni-krajobrazy,t84769.htm?highlight=projekt%20turkus http://forum.muratordom.pl/czy-ktos-budowal-dom-parterowy-typu-turkus,t53410.htm?highlight=projekt%20turkus Ale chyba nikt go nie wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldemar adamczuk 29.03.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 dzięki ci bardzo za pomoc a oczy bo jestem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldemar adamczuk 29.03.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 siedziałem 2 godziny ale to nie ten turkus mnie interesuje http://www.tektonik.pl/projekty.php?kat=s&id=115&p=par Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.03.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Nic więcej nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldemar adamczuk 05.05.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 szukam budujących turkusa z bniałostockiego biura archtektonicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts