fracek 21.08.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Witam wszystkich. Jestem na etapie wyboru drzwi wewnętrznych. W jednym ze sklepów spodobały mi się dzrwi f-my JAGDOR. Mam pytanko czy ktoś z was ma takowe i jak się one sprawują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 02.11.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 MAMY CIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 03.11.2005 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Byc "zlapanym" przez taka dziewczyne to czysta przyjemnosc!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 03.11.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 no mysle i co z tymi drzwiami??? musza byc jakies niszowe skoro nikt tu o nich nie slyszal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 03.11.2005 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Hmmm...niszowe z Twoich ust to jak komplement...A drzwi zwykle,fornirowane w brzozie, z szybkami co by nic nie bylo widac zwlaszcza jak bede siedzial na tronie w lazience...A poza tym sama zobaczysz.Pozdrowionka dla rodzinki zwlaszcza dla slicznej Poluni.A zapomnialbym pamietaj o swiatelkach do lazienki.Milych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 29.11.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 slyszalam,ze te drzwi to jakas lipa.... albo brzoza czy inne drzewo - sama juz nie wiem cos mi sie pokrecilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts