manykes 21.08.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 WitamChciałbym uzyskać porady związanej z chorobami drzewobjawy są następujące:pień na wys.ok.1m ma rdzawy nalot natomiast pozostała część drzewa pokrywają jasne plamydodam że są to drzewa owocowe:jabłonie,grusze i śliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 21.08.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 mam podobny problem, dzisiaj w ogrodniczym powiedziano mi że to może być parch,kędziorkowatość albo mącznik.Preparatów chyba na to jest parę.Ale podłaczam się pod Twoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 21.08.2005 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 dodam że wspomniane drzewka bardzo słabo owocują..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 22.08.2005 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 czy nikt nie miał podobnego problemu z drzewkami....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 24.08.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 halo halo ogrodniki prosimy o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 25.08.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witam Chciałbym uzyskać porady związanej z chorobami drzew objawy są następujące:pień na wys.ok.1m ma rdzawy nalot natomiast pozostała część drzewa pokrywają jasne plamy dodam że są to drzewa owocowe:jabłonie,grusze i śliwa Proszę o fotkę bo mam wrażenie że jest tu kilka problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts