PawelP 29.11.2002 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 Witam poznanskie pyry. Mam problem - nikt nie chce mi ubezpieczyc domu jesli go nie zamkne a do tego potrzebne mi sa jakies drzwi zewnetrzne, ktore beda posiadaly jakies dwa zamki. Docelowych na razie z wiadomych wzgledow nie chce instalowac.Czy ktos z grupowiczow nie ma albo nie zna kogos kto ma do odsprzedania jakies stare, uzywane drzwi?bede wdzieczny za pomocpozdr PPPs. tel 0 691 890 256 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawelP 29.11.2002 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 ooops ! sorry mialo pojsc do grupy wielkopolskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 29.11.2002 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 Zapytaj w skłądach - kiedyś widziałem dużą przecenę starych podrapanych drzwi i futryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts