Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dzrwi z Progress'u na Św. Michała

yareckey

Recommended Posts

Witam, ostrzegam przed firma Progress ze Św. Michała z Poznania, czekam juz ponad 3 miesiace (od chwili podpisania umowy) na ostateczne zamontowanie bramy garazowej, segmentowej firmy Wisnowski. Ekipa montazystów (dobrzy fachowcy) probowali juz 3 razy, ale za kazdym razem Progress nie moze zalatwic jakiegos duperelnego mocowania w zwiazku ze swoimi "porachunkami" z producentem i tym samym mam wciaz nie dzialajaca brame. Slowa bym pewnie nie napisal gdyby nie fakt, ze firma Progress nie poczuwa sie specjalnie do informowania mnie o postepach w sprawie reklamacji, a wrecz moglbym powiedziec, ze unikaja kontaktu. Informuje wiec szanownych uzytkownikow forum, aby nie wpadli jak ja.... Aha i jeszcze jedno sprzedali mi drzwi, ktore nie pasowaly do istniejacego otworu w murze i probowali mi wcisnac kit, ze podobno mowili mi ze musze go rozkuc o 6cm, choc w chwili wybierania drzwi posiadali pomiary dokonane przez swojego pracownika (koszt 50 PLN-wliczany w cene zamowienia) i powinni mi powiedziec, ze jak Pan chce te drzwi to musi Pan sobie rozkuc otwor, a jak nie to inne - czego oczywiscie nie uczynili...