Bob25 22.08.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Mam pytanie w jaki sposób zrobić samemu pwlacz, żeby był solidny i wytrzymały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 22.08.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 chodzi o taka szafke, pod sufitem ?? robis stelaz drewniany. albo z gotowych profili stalowych. I obudowujesz to plyta OSB. Przykrecasz drzwi i jest. sprecyzuj cos bardziej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellekarol 22.08.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Zdecydowanie polecam aluminiowe profile. Drewniane nie zdają egzaminu, gdyż po jakimś czasie "pracują". Zamiast płyty OSB zrobiłem z płyty K-G. Szybki montaż i jeszcze szybciej z obróbką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 23.08.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 aluminiowe czy stalowe ??? Plyty GK sie oczywiscie nadaja, tylko maja mniejsza wytrzymalosc, i nie mozne cos ciezkiego wlozyc do srodka i oprzec bezposrednio na nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 25.08.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 płyta G-K może być od dołu , na górze deski lub płyta OSB, ale stelaż sam może nie wytrzymać ciężaru. Ja bym zrobił na listwach drewnianych 2*3 (jak równe ściany) lub 3*4 przykręcone kołkami do ściany. Kołki dobrać do jakości ścian (Jakie twarde i spojne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 26.08.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 mozna tez zastosowac profile stalowe o frubszych sciankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts