Wowka 29.11.2002 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 Jak w tytule. Tynkarze (od tynku maszynowego- gipsowego)zachęcają do stosowania farby KABE jako tej która po zagruntowaniu tynku wymaga tylko dwukrotnego malowania.Czy ktoś z Was ma jakieś własne doświadczenia z tymi farbami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.11.2002 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2002 Ale tylko na zewnatrz - jestes niezadowolony, odlazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 02.12.2002 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 Nam wykonawca też polecił farbę KABE na tynki gipsowe. Będziemy malować za tydzień, to podzielę się doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 02.12.2002 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 Karolina, trzymam za słowo i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 09.12.2002 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Hej, hej Karolina! Czy już malujesz?A może ktoś inny coś mógłby dopowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.01.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Witam. Około trzech lat temu pomalowałem cały dom - wewnątrz farbami KABE (akryl). Malowało się fantastycznie. Kolory bardzo trwałe, powierzchnia nie pęka, nic nie odpada - powierzchnia została tylko umyta ciepłą wodą z szarym mydłem. Polecam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.01.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Witam. Około trzech lat temu pomalowałem cały dom - wewnątrz farbami KABE (akryl). Malowało się fantastycznie. Kolory bardzo trwałe, powierzchnia nie pęka, nic nie odpada - powierzchnia została tylko umyta ciepłą wodą z szarym mydłem. Polecam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 02.01.2003 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Dziękuję AnonimowyCzy ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia z tymi farbami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 02.01.2003 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Cześć, niestety mamy mały poślizg. Zaczynamy malowanie w przyszłym tygodniu, napiszę czym malujemy i jak to wychodzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 13.01.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 Zdecydowaliśmy się na Duluxa. Najpierw podkład (rozcieńczona Jedynka) na to dwa razy Dulux. Wychodzi bardzo ładnie, kolory odpowiadają tym ze wzornika, są tylko trochę żywsze. Rzeczywiście wychodzi ok 1l/14m2, czyli tak jak jest napisane na puszce. Na razie pomalowaliśmy gabinet (pastelowe jabłuszko) i łazienkę (pistacja) ja jestem b. zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 29.01.2003 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Karolina, czy jest wzornik kolorów do Duluksa? I jak to wyszło cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 30.01.2003 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Więc tak: paleta barw jest ogromna. My kupowaliśmy w Castoramie (tam też są dostepne wzorniki). Dulux biała 10 l - 98 PLN, za 10 l kolorowej (kolor dowolny) - 248 PLN (z mieszalnika). Możesz brać mat lub błysk. W Castoramie jest też chyba najtańsza Jedynka - ok 30 PLN/10 l. Farby kolorowe można też kupować gotowe - ok 50 PLN/2,5 L, ale tych jest nieduży wybór. Jest też specjalna do kuchni i łazienek - daliśmy ją na sufity w łazienkach. Pozdrawiam. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Karolina dnia 2003-01-30 13:47 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts