Mn1s1ek 22.08.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 WitamMój fachura kończy kłaść mi tynki w mieszkaniu. Robi je z gotowców Atlasa i Kraisera.Narazie wygląda wszystko OK ale chciałbym się dowiedzieć, czy jeśli tynk jest spartolony to KIEDY to się pokazuje ? Po paru dniach, tygodniach czy miesiącach ?Narazie zauważyłem tylko w jednym miejscu małe pęknięcia i to idzie do poprawki ale czy może być taka sytuacja, że narazie wygląda wszystko dobrze a po paru tygodniach czy miesiącach zacznie mi to pękać i kruszyć się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mn1s1ek 23.08.2005 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 23.08.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Zależy co się ma rozsypac i z jakiego powodu, rodzaju wady wykonawczej. Pierwsze wady skurczowe - po lepszym wyschnięciu. Można powiedzieć tygodnie. Przepalenie tynku - szybciej. Weż wiadro z wodą i chluśnij na ścianę (zewnętrzną). Zobaczysz co Cię czeka. Wady wychodzą jak na dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mn1s1ek 23.08.2005 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Weż wiadro z wodą i chluśnij na ścianę (zewnętrzną). Miałem na myśli tynki WEWNĘTRZNE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 26.08.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 To można to samo. Tyle, że zbieranie wody to mniejsza atrakcja, ogranicz się do garnka wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts