4ever 22.08.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 W jednym z numerów Muratora z początku roku znalazłem projekt cudo - spełnia najważniejsze z moich wymagań - Teściowa będzie mieć osobny, zamknięty obszar znaczy małe "mieszkanko" wydzielone z reszty domu. Bomba. tyle że cały projekt wymagałby parę poprawek - typu dorzucenie kominka (punkt obowiązkowy) i zlikwidowanie drzwi przejściowych z części domu teściowej do "naszej". Pytanie brzmi - ile może kosztować tego typu modyfikacja projektu? Czy to wogóle ma sens?? - czy lepiej poszukać innego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 22.08.2005 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 a o czym ty rozmawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 23.08.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 ja myślę, że szesiem to może kosztowacno chyba żeby nie kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PITU 23.08.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 a konkretnie to co to za projekt?? może jakiś link albo przynajmniej nazwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 23.08.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ja sądzę że w fnastu złotych się zmieścisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts