Gość 29.11.2002 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 wyremontowalem gomulkowskie mieszkanie w bloku.usunalem ceglana szafe w przedpokoju ktora miescila liczniki od gazu i pradu.byl to blad bowiem jak sie okazuje miedzy nieoslonietymi musi byc conajmniej 80 cm.czy mozecie mi poradzic wyjscie z tej sytuacji.moze wystarczy jeden zapakowac w oddzielna szafke drewniana lub metalowa.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina29 25.10.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Hey! Jestem nowa i witam wszystkich Tez jestem po remoncie mieszkania. Zdjęłam ohydną metalową obudowę-pseudo-drzwiczki zakrywające licznik prądu i korki. Teraz nie mam pojęcia jak zakryć powstałą dziurę Śmieje się, że mam teraz pełen wgląd w zużycie prądu Podpowiedzcie mi jakieś rozwiązanie, plisss.... dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 25.10.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Mniemam, że zależy Wam bardziej na zamaskowaniu niż wyeksponowaniu tegoż. Wszystko zależy od wykończenia ścian w pomieszczeniu (tapety, boazerie, inne panele). Każda z technologii ma swoje "patenty" na tego typu sprawy. A najlepiej to zapisać wymiary tego "cóś" do zakrycia i przespacerować się do hurtowni elektrycznej. Mają tam spory wybór wszelkiej maści skrzynek do różnych rzeczy na zewnątrz i do wnętrz. Takiej skrzynce wycinamy plecy, wstawiamy od góry i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina29 25.10.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Mniemam, że zależy Wam bardziej na zamaskowaniu niż wyeksponowaniu tegoż. Wszystko zależy od wykończenia ścian w pomieszczeniu (tapety, boazerie, inne panele). Każda z technologii ma swoje "patenty" na tego typu sprawy. A najlepiej to zapisać wymiary tego "cóś" do zakrycia i przespacerować się do hurtowni elektrycznej. Mają tam spory wybór wszelkiej maści skrzynek do różnych rzeczy na zewnątrz i do wnętrz. Takiej skrzynce wycinamy plecy, wstawiamy od góry i po kłopocie. Dzięki za odpowiedź. Bardziej zależy mi na zamaskowaniu tego otworu. W życiu bym nie pomyślała, że takie rzeczy mozna znaleźć w hurtowni elektrycznej ale się napewno przejdę. pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 29.10.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Wstawiłem na licznik szafkę kuchenną bez pleców i jest ok. To samo z gazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekW 06.12.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Szukając czegoś do zamaskowania skrzynki elektrycznej (podtynkowej, zlicowanej ze ścianą) odwiedzaliśmy z żoną giełdy staroci. Za parę groszy można tam znaleźć wiele rzeczy do powieszenia na ścianie, które ładnie zasłonią niechciany widok (nie zawsze muszą to być rzeczy przewidziane do zawieszenia). Np. długo zastanawiliśmy się nad kutym skrzydłem drzwiczek do kominka. Ostatecznie powiesiliśmy zegar skrzynkowy - częstotliwość zaglądania do bezpieczników jest tak niewielka, że sporadyczne zdejmowanie zegara nie jest ani uciążliwe, ani mu nie szkodzi. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts