kati 23.08.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Remontuję mieszkanie i absolutnie nie pasuje mi kolor żaluzji pionowych. Chciałabym go zmienić. Czy można je pomalować? Czym? POMÓŻCIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usia12 29.08.2005 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 ratuje cie tylko znalezienie w okolicy lakierni proszkowej i zlecenie uslugi, ale moze to byc droga inwestycja coz sprobowac warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 29.08.2005 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A czy czasami te żaluzje nie są z tkaniny? Jeśli tak, to lakier proszkowy odpada, można próbować farbą akrylową do tkanin, tylko chyba wydzie to drożej niż zakup nowych wertykali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 29.08.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Jedyne co mi przychodzi do głowy, to farbiarnia tkanin (czasem są przy pralniach). Nie wyobrażam sobie malowania tkaniny (nie widziałam verticali z czegoś innego jak tkanina). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati 30.08.2005 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Chyba rzeczywiście bedę musiała poszukać jakiejś farbiarni, chociaz nie wiem czy nie będzie to przypadkiem droższe niż nowe paski materiału. Ale dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts