sarwa 23.08.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witajcie,Więc nareszcie nasza Miłka jest gotowa.Pozostał nam teraz do skończenia garaż z domkiem gościnnym,ukształtowanie działki i ogrodzenie ;(((Proszę o opinie.Album jest na onecie:http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=42864&q=domek%20Miłka&k=2Postaram się zrobić więcej fotek. Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannal 23.08.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witaj Bardzo ładny domek . Szczególnie podoba mi się zestawienie kolorystyczne okien, elewacji i dachu. Czy obok okien są okiennice drewniane czy tynkowa imitacja okiennic? Zdjęcia są robione z pewnej odległości i nie mogę tego dojrzeć. Jeśli okiennice to mogłabym prosić o zdjęcia z bliska. Sama też planuję okiennice w swoim domku i wszelkie inspiracje mile widziane. Domek naprawdę śliczny . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.08.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No uroczy domek, szkoda, ze nie ma wiecej zdjec. Jak jeszcze bedzie ten ogrodek wykonczony to bedzie bajkowo. Mi sie podoba. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy33 23.08.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witam! Śliczny domek, bardzo ładnie dobrane kolory no i te okiennice dodatkowo dodają uroku .Domek jest naprawde super! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sarwa 23.08.2005 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Te okiennice są zrobione z płytek klinkierowych. Czysta imitacja.W projekcie były drewniane ale ze zwglęgów finansowych orazogólnego wystroju domu na zewnątrz i wewnątrz zrezygnowaliśmyz nich. Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy33 23.08.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 A czy możesz zdradzic w jakiej kwocie udało sie Wam zmiescić na chwile obecnego stanu,też myslałem o tym domku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sarwa 23.08.2005 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 jesli podasz mi maila to pewnie Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 23.08.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Bardzo ładny domek. Gratulacje!!! Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 15.09.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 WITAM śliczny mały domek,bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti.o 28.09.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Eh! Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że tylko ten domek i żaden inny. Jest super, taki prosty, pasujący do każdego otoczenia, bez niepotrzebnych udziwnień. Przymierzamy się wprawdzie dopiero do zakupu projektu, ale wcześniej chciałabym wiedzieć więcej o kosztach wykonania stanu nadającego się do zamieszkania w nim. Pozdrawiam Beti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 11.10.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Ślicznie wyszła... Gratulacje i miłego mieszkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts