Jukka5 23.08.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witajcie! Chciałam się dowiedzieć jaka jest cena montażu parapetów wewnętrznych. Właśnie w domu mam ekipę która wymienia okna i przy okazji mają zamontować nowe parapety. Tylko nie wiem jaka jest rozsądna kwota jaką mogę za to zapłacić. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 23.08.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Mi goście od okien powiedzieli 40PLN za mb. Ostatecznie ponieważ nie będą drewniane i montaż nastapi później umówiłam sie z Gośćmi od tynków na 350 PLN - mam 10 mb w tym jeden wykusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 23.08.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 30-35 zł wydaje się rozsądną kwotą za sztukę standardowego parapetu, czyli 1,5 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mn1s1ek 23.08.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Sprzedaję okna - w cenniku montażowym widnieje pozycja:Montaż parapetów wew/zew - 8 zł netto/mb - niezależnie od rodzaju parapetu.Ceny, które podajecie to jakiś kosmos ! Cena montażu OKNA wynosi u mnie 27 zł netto za mbo (z obróbkami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 23.08.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Co ma okno do parapetu?policz obwód tego okna i pomnóż przez 27netto za mb.- to tak mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mn1s1ek 23.08.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Co ma okno do parapetu? Ma to, że montaż okna a parapetu to trochę różniące się sprawy. Montaż okna jest jakby "trochę" bardziej skomplikowany, czasochłonny i kosztowniejszy i skoro widzę, że ceny montażu parapetów są wyższe niż cena montażu okna to chyba normalne, że się "trochę" dziwię... Pozdrawiam myślących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 23.08.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 20 zł za mb, prawidłowy montaz parapetów, np. marmurowych to nie taka bułka z masłem, ma być równo, stabilnie, z odpowiednim wcięciem w tynk, z małym spadkiem, nie poplamić, nie połamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.08.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 zadawanie pytan w tym stylu moim zdaniem jest bez sensu Co innego montaz samego parapetu Co innego jego montaz przy montazu okien Co innego jedna sztuka co innego 100 Ceny wahaja sie w warszawskim od 10 do 50 zlotych za metr a sam tez montowalem 1 parapet 1,5 mb za 150 zl Kazdy musi wyjsc na swoje - wiec sam sobie oblicz ile za taka robote, uwzgledniajac koszt paliwa (ciagle drozeje) i poswiecony temu czas bys chcial zarobic Nie mowie to o stawce pol litra za wszystkie - takich fachowcow unikaj jak ognia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALINAalina 01.09.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Nawiązując do tematu parapetow i montarzy pragne polecic firme kamieniarska KEMIZO. Zamawialismy u nich parapety z kamienia Kashmir Gold i Black Galaxy razem z montarzem. Ekipa montujaca bardzo doswiadczona znajaca sie na rzeczy, dla mnie to najwazniejsza sprawa bo roznie bywa z tymi "fachowcami" ale ta moge smialo polecic. Jezeli chodzi o cene za montarz wynosi ona ok 90 zl/netto za mb. Orientowalam sie w innych firmach kamieniarskich i z reka na sercu moge powiedziec ze ta cena jest adekwatna do swiadczonych uslug. Zostalismy obsluzeni bardzo profesjonalnie, bez zadnych problemow i co najwazniejsze na czas! Material na parapety wysokiej jakosci, moja kuchnia i salon wygladaja teraz przepieknie chwale sie nimi jak moge a zwlaszcza granitem Black Galaxy ktory zawiera w sobie drobinki ktore polyskuja jak zloto, wyglada to cudownie naprawde polecam. Firma oferuje najnizsze ceny w kraju granitow i marmurow. Namowilam moich znajomych ktorzy buduja i remontuja domy i wiem ze ekipa jest w trakcie montowania elementow na kominek oraz stopni na schody. Widzialam wczoraj i efekt (chociaz jeszcze nie skonczone) jest fenomenalny. Firma godna polecenie. Znajduje sie w Żarach (woj. lubuskie). POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 01.09.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Montowała u mnie ekipa od tynków. Za wewnętrzne z marmuru wzięli po 15zł od sztuki (parapety dł. 1,5m) za zewnętrzne z piaskowca stargowałem na 10zł od szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk CocaYna 08.03.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 A ile za zamontowanie wewnętrznego parapetu z sosny? Parapety już obrobione czekają i chcę wiedzieć ile może zaśpiewać fachura.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts