paprotka 24.08.2005 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 o rany, lafcadio, nie łam się chłopie mecz był emocjonujący szkoda tylko Radka M. - ten chłopak naprawdę się marnuje - z takim blokiem powinien wspierać reprezentację siatkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.08.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 z patriotyzmu typowałem remis ale wynik był łatwy do przewidzenia nie ta taktyka, nie ta kasa , nie ci zawodnicy Kuzba Zienczuk Dudka (ten cudem kryminału uniknol, widac w Polsce mozna po pijaku przejechac człowieka po czym grać nawet z orzełkiem na piersi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 24.08.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 i ja Wisła - Grecy 1:3 psychicznie nie wytrzymają W takim razie będzie dogrywka i co wtedy ? Może troszku optymizmu co? pożyjemy, zobaczymy jak przejdziemy będę szczekać no i nie szczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 25.08.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Pytanie autora wątku: "Wisła to Potęga - czy na pewno?" Okazał sie, że niestety nie.Mieć taka zaliczke, taka okazje i wszystko spieprzyć!!!Brak charakteru, doświadczenia, umiejętności i trochę szczęścia... bo motywacja chyba była (czytaj: finansowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 25.08.2005 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Bzdury !Dzisiaj już przeczytałem wypowiedź Engela i wszystko stało się JASNE !!! Wisła odpadła przez sędziego To ON nie uznał prawidłowego gola Penksy !!!To ON wwyrzucił najlepszego z Wiślaków Sobolewskiego !!!I to ON zakończył 1 połowę o 10 sekund wcześniej !!!(a wtedy właśnie mogła paść bramka dla Wisły)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 25.08.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Bzdury ! Dzisiaj już przeczytałem wypowiedź Engela i wszystko stało się JASNE !!! Wisła odpadła przez sędziego To ON nie uznał prawidłowego gola Penksy !!! To ON wwyrzucił najlepszego z Wiślaków Sobolewskiego !!! I to ON zakończył 1 połowę o 10 sekund wcześniej !!! (a wtedy właśnie mogła paść bramka dla Wisły)... No tak, to wszystko zmienia A ja myslałem, że wislacy zapomnieli strzelić o 1 bramkke więcej. Teraz wiem, że to sędzia był felerny... (choć i ja mam wątpliwości co do gola Penksy - nie widziałem tam ręki - może dlatego, że realizator zrezygnował z kilku powtórek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 26.08.2005 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Mamy za sobą popisy kolejnych asów: Legia i Wisła P. Wczoraj się wkurzałem że TVP tylko abonament chce zdzierać ale dobrze że nie było transmisji - zdrowia szkoda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 05.09.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Skąd my to znamy. W miarę dobry występ naszej drużyny w pucharach i zaraz najlepsi piłkarze uciekaja za granicę. I znów nasza drużyna leci w dół. Tak to my nigdy w tej Lidze Mistrzów nie zagramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 14.09.2005 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 No i chyba nie będzie transmisji w tv ale za to pewnie zobaczymy całe mrowie mitingów lekkoatletycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 19.09.2005 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Przerzucam się na oglądanie rzutów oszczepem to bardziej pasjonujące niż te tragicznie cienki występy Powiśle Kraków... wstyd wstyd wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.09.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Przerzucam się na oglądanie rzutów oszczepem to bardziej pasjonujące niż te tragicznie cienki występy Powiśle Kraków... wstyd wstyd wstyd pooglądaj mecze w siatkówkę. Trzymają w napięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 19.09.2005 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Przerzucam się na oglądanie rzutów oszczepem to bardziej pasjonujące niż te tragicznie cienki występy Powiśle Kraków... wstyd wstyd wstyd pooglądaj mecze w siatkówkę. Trzymają w napięciu Tak zrobię Majeczko tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 21.09.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Wisła to chyba polska rzeka...??? naturalnie największa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 23.09.2005 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Wisła to chyba polska rzeka...??? naturalnie największa Byłeś chyba na mieście i widziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dago 1 01.10.2005 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Pozamiatane - nawet ostatnia drużyna portugalska nas leje.Co nam zostało? Ja któryś raz z kolei pomyślę :Czy wygrywasz czy nie........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 06.10.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Jako sympatykowi Wisły współczuję Ci. wiekszość z tych grajków myślami jest przy transferach... przegrywaja bo inaczej mogliby nie zalapać się na zimowy "rynek niewolniczy" A tak może ktos kupi ich do 3-ligowego klubu hiszpańskiego, włoskiego czy katarskiej pierwszej ligi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dago 1 09.10.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Jako sympatykowi Wisły współczuję Ci. : Raczej współczuj nam wszystkim, nasze ligi jakie są każdy widzi,ale na tym tle i tak Wisła jest najlepsza/jakby nie było/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 11.10.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 dago 1 tomek_lodz napisał: Jako sympatykowi Wisły współczuję Ci. : Raczej współczuj nam wszystkim, nasze ligi jakie są każdy widzi,ale na tym tle i tak Wisła jest najlepsza/jakby nie było/ . Wiesz ja kibicuje Widzewowi i mnie to trafiło kilka lat temu ...... i to b.głęboko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dago 1 12.10.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 [quote name="tomek_lodzWiesz ja kibicuje Widzewowi ...... Łódz - a w mieście kluby z tradycjami,kto wam to załatwił iż w Łodzi nie ma I ligi ? Jak zwykle wszysko napewno kręci się koło pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 13.10.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 może kiedyś potęgą była,a szkoda............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts