Niureczka 11.07.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Ja rowniez uwielbiam Gory ! Jak na razie bylam tylko w Polskich Tatrack ale kiedys na pewno poszerze moja znajomosc gor. Na poczatku sierpnia jedziemy do Slowackiego Raju i juz nie moge sie doczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 11.07.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Polecam.Urocze miasteczko Dedinky.Lodowa jaskinia niedaleko.Kilka dni to mało żeby przejść ciekawsze szlaki Raju.Przełom Hornadu jednorazowy (jeśli ktoś niema lęku wysokości). http://www.slovenskyraj.sk/pl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 12.07.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Niestety jedziemy tylko na 3 dni- praca Bylismy juz na Suchel Beli i wracalismy Przelom Hornadu wiec z lekiem wysokosci nie ma problemu. Jeszcze nie mamy ustalonych dokladnych tras ale na pewno postaramy sie wybrac te najciekawsze dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vg-m 26.07.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 ach góry to tylko wysokie Tatry czekam...aż mi dziecko ciut podrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 26.07.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 wysokie sa super, widoki ehhh planujemy jechac jakos wrzesien/pazdziernik jak tylko bedzie ladnie, jesien w gorach jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 16.11.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Takze zapisuje sie do klubu.Gory to byla moja pasja nr 1 w mlodzienczym wieku. Przejrzalem tabele korony gor polskich i okazuje sie ze brakuje mi tylko 2 - Chelmiec w g. Wałbrzyskich i Sleża - spokojnie mozna je zdobyc w 1 dzien bo sa dosc blisko siebie i nieduze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek i Sylwia 22.02.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Nie pozostaje mi nic innego jak zapisać się do klubu Przede wszystkim kocham Tatry.Całą rodziną chodzimy po górach i jest to ulubiona forma spędzania przez nas urlopu,którego w tym roku niestety nie będzie,a właściwie będzie-na budowie Pozdrawiam wszystkich miłośników gór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 12.09.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 My jakiś czas temu wróciliśmy z Liptovskiego Mikulasza. Na Tatralandii byliśmy jeden dzień.... reszta to już do znudzenia góry. Ze zdziwieniem odkryliśmy, że nasz 5 letni syn całkiem nieźle chodzi po górach. Byliśmy w Tatrach Zachodnich, Wielkiej Fatrze, Niskich Tatrach, Choszczańskich Szczytach... Było fajnie. Chociaż ja sam "zdobyłem" jeśli mozna uznać to za zdobycie zważywszy na łatwość szlaku CHopok cos ponad 2000 metrów . Z dzieckiem chodzilismy głównie w dolnych rejonach gór. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żmija1719503461 04.10.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Witam Poszukuje miejsca gdzie milo i przyjemnie moglo by spedzic sylwestra 8 osob + roczna panna .Żarełko zrobimy sobie sami szukam czegos w sudetach czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 05.10.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 witam:) Dla górali nizinnych polecam forum na stronie http://www.gory-szlaki.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellik 29.08.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Witam wszystkich. Ja uwielbiam góry i łażę po nich kiedy się tylko da. Ostatnio co prawda czasu coraz mniej jacekj...taaak, tamto forum dobrze znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tulipan111 09.01.2016 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Góry są rewelacyjne, uwielbiam szczególnie latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mofinka1 10.01.2016 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Tak, zgadzam się z tulipanem!!! Podobają mi się Karpaty i oczywiście Tatry Bardziej słowackie. Mają większy obszar, więcej przejść między dolinami przez wysokie granie - łańcuchy, klamry Mniej ludzi! A ci, którzy tam są, to bardziej turyści niż niedzielni spacerowicze. Blisko stamtąd do Słowackiego Raju, o którym tu już było pisane. Szczególnie zapamiętałam jaskinię lodową. W całej jaskini jest lód, który jest cały czas, nawet w lecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts