doli 23.08.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Pytanie jak w temacie. Jak pisałam w innych postach muszę zapłacić za podniesienie domu (200 m pow całkowitej) o dwie warstwy MAXA, wycenili mi to na 2500 zl.- uważam, że to stanowczo za drogo - ktos poradził mi abym obliczyła ile dodatkowo postawili m2 muru i pomnożyła to za cenę z m2. Proszę o odpowiedź, przynajmniej orientacyjną Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja budowniczy 24.08.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ile m2 Ci wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 24.08.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Podawałem Ci już stawke 25zł za m2, bo taką znalazłem jakiś czas temu w Muratorze (podawali koszty wybudowania ścian w różnych technologiach). W rzeczywistości przy takiej ekipie jaką miałaś (raczej z tych niedrogich), powinno być mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja budowniczy 25.08.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Pytałem mojego murarza - powiedział że nie powinni wziąc więcej niż max. 20 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts