Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cztery kąty Iwonki, Kiniusi i Radka

Recommended Posts

Witam

Poniżej link do kilku fotek naszego domu, stan surowy - wkrótce zamknięty czekamy na zamówione okna. Z czsem postaram się umieścić więcej zdięć oczywiście w miare postępowania prac.

http://foto.onet.pl/mojalbum/mojalbum.html?r=0&id=42890

a tak wygląda projekt:

http://www.wlasny-dom.pl/projekty.php?a=szukaj&rodzaj=1&wlk=100&nazwa=cztery+k%B1ty+II&od=0&do=&ilosc_pieter=&typ=&zabudowa=&garaz=&piwnica=&kominek=&basen=

pozdrawiam

dzieki za opinie, jeśli chodzi o dachówkę to jet to euronit cmentowa kolor - grafit mat. Podbitka drewnochron kolor tik, będzie jeszcze ciemniejsza, planuje jeszcze 2x pokryć. Elewacja będzie musiała nawiązywać do całości więc myśle, że będzie to jakiś pastel ale bardzo jasny, może coś wpadającego w brąz. Ale coś naprawde jasnego, bo w połączeniu z cimnym dachem i podbitką mogłoby być za ponuro. Podmurówka z koleji będzie nawiązywała do dachu. Okna plastiki białe, chciałem drewno ale szczęka mi opadła po wycenie u urzędowskiego, za wszystko wyszło 25tys, a za plastki w plastprofilu z montażem 10tys (dostałem 35% rabatu).

pozdrawiam

Radex, co tu dużo gadać. Piękny dom! Dach ładny, cieszę się, że to Euronit bo też będziemy mieli podwójna S, tylko kolor brąz. Monki podmurówka mi się też podoba, tylko u mnie pasuje inny kolor. Monka zdradź cos więcej na ten temat, co to jest w jakiej cenie itp. :wink:

• 1 year później...
  • 7 months później...