ansemo 23.08.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witam Nie wiem czy wybrałem dobry dział. Jeśli nie to z góry przepraszam. Poszukuję Muratora 5/99, a konkretnie artykułu o przenoszeniu drewnianych chałup. Podobno w tym numerze coś takiego było. Jeśli ktoś z forumowiczów ma ten archiwalny numer i mógłby mi go zeskanować i przesłać mailem byłbym ogromnie wdzięczny. Dodam tylko że kontaktowałem się w tej sprawie z Muratorem i niestety tak starych numerów nie posiadają. Tak więc droga legalna/oficjalna odpada. Zresztą sami mi doradzili żebym zapytał na forum czy ktoś może udostępnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.08.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Proszę podać namiary na [email protected], wyślę PanuPozdrawiam Autor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 27.11.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Proszę podać namiary na [email protected], wyślę Panu Pozdrawiam Autor Pamiętam, że było ustalone, że na forum, jako, że jest to przyjazne sibie grono, zwracamy się do siebie per Ty. A więc Szanowną Redakcję równiez to obowiązuje, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts