_Beti_ 23.08.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 co tu dużo muwić prezydent nie podpisał ustawy po prostu, jak zwykle, można się było tego spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja budowniczy 23.08.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 co tu dużo muwić prezydent nie podpisał ustawy po prostu, jak zwykle, można się było tego spodziewać _Beti - nie załamuj mnie!!! No chyba nie myślałaś że prezio to podpisze???? Przecież nawet dzieci wiedziały że za górników ktoś musi zapłacić (na marginesie - nie mam nic osobiscie do górników, ciężko pracują, ale drażnią mnie te jednostkowe ustępstwa), jakby się dobrze rozejrzał to takich uprzywilejowanych grup można by namnozyc do oporu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 23.08.2005 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 minimalna nadzieje była ale nie liczyłam na zwrot bo politycy pewnie myślą że jak ktoś buduje dom to ma dużo kasy a nic mylnego a górnicy ale niby mają zplanować jakieś inne ulgi ale kiedy i co i następne nadzieje bez pokrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j23jm 23.08.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 przecież kwachu z kolegami już się pobudowalito co będą zwracać innym teraz zbierają na odprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VPS 23.08.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No to nadal klienci będą chcieli usługę z materiałem na 7% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 23.08.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Albo bez faktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja budowniczy 23.08.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 głównie bez faktury... kto by w takim przypadku miał ochotę kolekcjonować śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 24.08.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Niech żyje szara strefa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 24.08.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Tak, a miało być tak pięknie...Obietnice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 24.08.2005 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Właśnie usłyszałam w TV że PiS Liga i jakieś tam inne partie chcą zebrać się na jeszcze jednym posiedzeniu aby przegłosować weto prezydenta ale PO twierdzi że oni planują 15% Vatu więc ich za bardzo nie interesuje głosowanie, a SLD jest za zwrotem vat. Teraz wszystko w rękach Cimosiewicza bo on ma zdecydować czy zwołać dodatkowe posiedzenie, ale pewnie on nie jest za bardzo chętny do dodatkowej kiełbasy wyborczej. Zobaczymy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts