xjodos 23.08.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Czy faktycznie tynki firm renomowanych (np. Knauf) są dużo lepsze od innych ale tańszych. Czy warto wydać więcej pieniędzy na nie. Jak wygląda porównanie właściwości różnych tynków gipsowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 24.08.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Mamy miesięcznego Orth'a ( tak to wygląda http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=23&id=40861&q=dolata_s&k=10&nxt=18 ) a kumpel tynk firmy x - jego peka, a nasz nie pomimo miejscami baaaaardzo grubej warstwy innego bym nie wybrał. Poza tym ciekaw jestm o jakiej różnicy cenowej mówisz. U mnie wyszło 19zł za m2 tynku z materiałem, sądzę żawet tańsze tynki niewiele by zmianiły cenę. Z tego co się dowiadziałem tona knaufa po rabatach to niewiele ponad 500 zł netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts