asawiec 23.08.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Zastanawiam się, czy Max Biegonice robiony w Łęgu w Krakowie to ta sama jakość, co Biegonice robione w Nowym Sączu? Zastanawiam się, bo różnica w cenie jest istotna. Kolejną alternatywa jest Max leier. Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja budowniczy 23.08.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 ja buduję z ceramiki z Plecewic( klasa 15) - bardzo dobra jakościowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 24.08.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ja budowałem z Maxa Biegonice Łęg ale nie wiem czym się różni od Now Sądeckiego. Na pewno gliną Murarze trochę narzekali na niektóre pustaki ze względu na wymiary. Róznice dochodziły do 1 cm. Ale tylko z kilku palet. Może zmieszali lu sprzedawca sprzedał poza klasowe ale ogólnie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts