Gość gregmena 24.08.2005 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 2 SPRAWY 1. skoro górnicy mogli sobie wywalczyć, to dlaczego setki tysięcy budujących, nie zrobią wielkiego protestu w warszawie??? pod płącem prezydenckim....., gdyby co 10 budujący i mogący zyskać z ulgi przyszedł, byłoby nas dziesiątki tysięcy..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. NIE GŁOSUJEMY NA CIMOSZEWICZA!!!!! proste i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 24.08.2005 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 I bez tego nie zamierzałem na tego kacyka głosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.08.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 ...dlaczego setki tysięcy budujących, nie zrobią wielkiego protestu w warszawie???... Nic by to nie dało, bo nie chlamy gorzały, i nie rzucamy śrubami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 24.08.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 czy ktoś z szanownego grona forumowiczów chce głosować na towarzysza Cimoszkę, raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 24.08.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Bez polityki proszę to jest forum budowlane.I bez tego mamy dużo problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 24.08.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Bez polityki proszę to jest forum budowlane. I bez tego mamy dużo problemów. ale sprawa dotyczy właśnie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 24.08.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 No i co z tego po co płakać nad rozlanym mlekiem i tak nikt go już nie wypije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 24.08.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 jasne jak zwykle nie róbmy nic przeciez jak powiedzial prezydent nie podpisze ustawy bo dotyczy najbogatszych ludzi w polsce wiec nie dziwie sie ze nikomunie chce sie wychodzic z swoich lexusów, benttleyi i rols-roysów by protestowac ja bym chetnie popil goerzaly i porzucal srubami DZIEKUJEMY SLD ZA OBIETNICE PRZEDWYBORCZE, dziekujemy za wejscie do UNII!!!! NIECH ZYJE VAT 22%, niech bruksela ma nowe biurowce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 24.08.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 jasne jak zwykle nie róbmy nic ja bym chetnie popil goerzaly i porzucal srubami Zawsze możesz wziąść pare cegłówek z budowy i porzucać przed sejmem Tak na serio to tczarek ma racje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 24.08.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 "Bez polityki proszę to jest forum budowlane" Tczarek A co to polityka wg Ciebie - tylko stołki i przekręty? No fajnie to rozumiesz Dla mnie to wszystko w czym żyć musimy również dotyczy budownictwa. A co to forum budowlane? Tylko czy beton jest "letki" czy "cienrzki" ? Dla mnie również przepisy, możliwości, formalności, ceny, podatki itd Zgadzam się : trzeba przedstawiać swoje poglądy i zgadzam się z gregmena "No i co z tego po co płakać nad rozlanym mlekiem i tak nikt go już nie wypije" Może jednak wypije? W następnej kadencji Sejmu. A płakać trzeba nad historią oszukiwania od samego początku- POL, to pomyłka, póżniej,że tak być musi (nieprawda), póżniej że się naprawi w inny sposób itd całe trzy lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 24.08.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 ...dlaczego setki tysięcy budujących, nie zrobią wielkiego protestu w warszawie???... Nic by to nie dało, bo nie chlamy gorzały, i nie rzucamy śrubami... Ja się mogę poświęcić i wychlać gorzałę... i śrubami też mogę porzucać... dla dobra sprawy oczywiście Dajcie tylko namiary gdzie i kiedy robimy zadymę. Wezmę jeszcze paru kumpli... i świece dymne na krety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 24.08.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Bez polityki proszę to jest forum budowlane. I bez tego mamy dużo problemów. o czyżby fan towarzysza, a może się mylę ? jeśli fan to będziemy pomniki budować, a nie burzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 24.08.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 No i co z tego po co płakać nad rozlanym mlekiem i tak nikt go już nie wypije. ale znów dostaliśmy po d...ie my wszyscy,którzy budujemy (zresztą nie tylko my ale cała branża budowlana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 24.08.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 no dobrze ale mejla do Prezydenta możemy napisać? albo wysłać mu linka do nowego wątku, w którym uprzejmie mu dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.08.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 myslisz ze on ma komputer? Przeczyta to jakas panienka, usmiechnie sie pod nosem i delete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 24.08.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 o prosze, dlaczego zaraz PANIENKA!nieładnie, nieładnie, może on ma ASYSTENTA? to trendy teraz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.08.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 no tak.....trendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 24.08.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 poprzez internet, mozna latwo zebrac setki ludzi....... termin kazdy jest dobry np 2 wrzesien 2005, godzina 10.00 pod palacem prezydenckim mozna wszedzie dac info i organizowac oczywiscie jak tczarek mozna nie robic nic, i pewnie do dzis bylibysmy pod zaborami.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 24.08.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Hmmm... ale to Kwachu zawetowal ustawe!? Dlaczego mam nie glosowac na Cimoszewicza? Bo nie chce zwolac posiedzenia Sejmu? A kto zagwarantuje, ze Sejm odrzuci weto? Moze nawet nie byc potrzebnej liczby poslow... Z jednej strony rozumiem, ze tzw. Skarb Panstwa nie chce oddac pieniedzy. Bo i tak na ten zwrot wszyscy bysmy musieli sie najpierw zlozyc. Tak jak na gornikow, [samocenzura]. Z drugiej, na wiekszosc materialow bralem faktury, zeby nie oszukiwac tzw. Panstwa. /to pisalem ja, jeden z tych "bogatych" budujacych, bez wlasnego mieszkania, posiadacz 7-letniego samochodu i zadluzony w banku na nastepnych 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 24.08.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Hmmm... ale to Kwachu zawetowal ustawe!? Dlaczego mam nie glosowac na Cimoszewicza? Bo nie chce zwolac posiedzenia Sejmu? A kto zagwarantuje, ze Sejm odrzuci weto? Moze nawet nie byc potrzebnej liczby poslow... Z jednej strony rozumiem, ze tzw. Skarb Panstwa nie chce oddac pieniedzy. Bo i tak na ten zwrot wszyscy bysmy musieli sie najpierw zlozyc. Tak jak na gornikow, [samocenzura]. Z drugiej, na wiekszosc materialow bralem faktury, zeby nie oszukiwac tzw. Panstwa. /to pisalem ja, jeden z tych "bogatych" budujacych, bez wlasnego mieszkania, posiadacz 7-letniego samochodu i zadluzony w banku na nastepnych 20 lat brales faktury nei dlatego ze chciales byc uczciwy, tylko dlatego ze bales sie ze wpadniesz.... jak my wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts