Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PROTEST WOBEC PREZYDENTA

Gość gregmena

Recommended Posts

Gość gregmena

2 SPRAWY

1. skoro górnicy mogli sobie wywalczyć, to dlaczego setki tysięcy budujących, nie zrobią wielkiego protestu w warszawie??? pod płącem prezydenckim....., gdyby co 10 budujący i mogący zyskać z ulgi przyszedł, byłoby nas dziesiątki tysięcy..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. NIE GŁOSUJEMY NA CIMOSZEWICZA!!!!! proste i tyle

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość gregmena

jasne jak zwykle nie róbmy nic

przeciez jak powiedzial prezydent nie podpisze ustawy bo dotyczy najbogatszych ludzi w polsce wiec nie dziwie sie ze nikomunie chce sie wychodzic z swoich lexusów, benttleyi i rols-roysów by protestowac

ja bym chetnie popil goerzaly i porzucal srubami

DZIEKUJEMY SLD ZA OBIETNICE PRZEDWYBORCZE, dziekujemy za wejscie do UNII!!!! NIECH ZYJE VAT 22%, niech bruksela ma nowe biurowce!!

"Bez polityki proszę to jest forum budowlane" Tczarek

A co to polityka wg Ciebie - tylko stołki i przekręty? No fajnie to

rozumiesz :cry:

Dla mnie to wszystko w czym żyć musimy również dotyczy budownictwa.

A co to forum budowlane? Tylko czy beton jest "letki" czy "cienrzki" ?

Dla mnie również przepisy, możliwości, formalności, ceny, podatki itd

Zgadzam się : trzeba przedstawiać swoje poglądy i zgadzam się z

gregmena

"No i co z tego po co płakać nad rozlanym mlekiem i tak nikt go już nie wypije"

Może jednak wypije? W następnej kadencji Sejmu.

A płakać trzeba nad historią oszukiwania od samego początku- POL, to

pomyłka, póżniej,że tak być musi (nieprawda), póżniej że się naprawi w

inny sposób itd całe trzy lata.

...dlaczego setki tysięcy budujących, nie zrobią wielkiego protestu w warszawie???...

Nic by to nie dało, bo nie chlamy gorzały, i nie rzucamy śrubami... :-?

Ja się mogę poświęcić i wychlać gorzałę... i śrubami też mogę porzucać... dla dobra sprawy oczywiście :D Dajcie tylko namiary gdzie i kiedy robimy zadymę. Wezmę jeszcze paru kumpli... i świece dymne na krety...

Gość gregmena

poprzez internet, mozna latwo zebrac setki ludzi.......

termin kazdy jest dobry np 2 wrzesien 2005, godzina 10.00 pod palacem prezydenckim

mozna wszedzie dac info i organizowac

oczywiscie jak tczarek mozna nie robic nic, i pewnie do dzis bylibysmy pod zaborami..........

Hmmm... ale to Kwachu zawetowal ustawe!? Dlaczego mam nie glosowac na Cimoszewicza? Bo nie chce zwolac posiedzenia Sejmu? A kto zagwarantuje, ze Sejm odrzuci weto? Moze nawet nie byc potrzebnej liczby poslow...

Z jednej strony rozumiem, ze tzw. Skarb Panstwa nie chce oddac pieniedzy. Bo i tak na ten zwrot wszyscy bysmy musieli sie najpierw zlozyc. Tak jak na gornikow, [samocenzura]. Z drugiej, na wiekszosc materialow bralem faktury, zeby nie oszukiwac tzw. Panstwa.

/to pisalem ja, jeden z tych "bogatych" budujacych, bez wlasnego mieszkania, posiadacz 7-letniego samochodu i zadluzony w banku na nastepnych 20 lat

Hmmm... ale to Kwachu zawetowal ustawe!? Dlaczego mam nie glosowac na Cimoszewicza? Bo nie chce zwolac posiedzenia Sejmu? A kto zagwarantuje, ze Sejm odrzuci weto? Moze nawet nie byc potrzebnej liczby poslow...

Z jednej strony rozumiem, ze tzw. Skarb Panstwa nie chce oddac pieniedzy. Bo i tak na ten zwrot wszyscy bysmy musieli sie najpierw zlozyc. Tak jak na gornikow, [samocenzura]. Z drugiej, na wiekszosc materialow bralem faktury, zeby nie oszukiwac tzw. Panstwa.

/to pisalem ja, jeden z tych "bogatych" budujacych, bez wlasnego mieszkania, posiadacz 7-letniego samochodu i zadluzony w banku na nastepnych 20 lat

brales faktury nei dlatego ze chciales byc uczciwy, tylko dlatego ze bales sie ze wpadniesz....

jak my wszyscy ;)