mario_pab 25.08.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 a mi się śniło dzisjaj, że zwrot vatu uchwalono, a potem Cimoszkę i Kwacha do Trybunału i 20lat na zesłanie na ksieżyć. Ale fajne sny miałeś. Podobno sny się sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 25.08.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 a mi się śniło dzisjaj, że zwrot vatu uchwalono, a potem Cimoszkę i Kwacha do Trybunału i 20lat na zesłanie na ksieżyć. Ale fajne sny miałeś. Podobno sny się sprawdzają. no nie wiem, miesiąc temu śniły mi się duże cycki i do dzisjaj nic, może za krótki termin realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 25.08.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 ...no nie wiem, miesiąc temu śniły mi się duże cycki i do dzisjaj nic, może za krótki termin realizacji Czy Pani D. Zalewska to czyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 25.08.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 a mi się śniło dzisjaj, że zwrot vatu uchwalono, a potem Cimoszkę i Kwacha do Trybunału i 20lat na zesłanie na ksieżyć. Ale fajne sny miałeś. Podobno sny się sprawdzają. no nie wiem, miesiąc temu śniły mi się duże cycki i do dzisjaj nic, może za krótki termin realizacji A co, niby miały Ci urosnąć w miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 30.08.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 A mnie się wydaje, że będzie tak: Prezydent zawetował ustawę - zły prezydent, ale Cimoszewicz zwoła posiedzenie Sejmu, na którym to posiedzeniu Sejm zajmie się sprawą - dobry Cimoszewicz. Prezydent bierze na siebie "całe zło" bo nie zależy mu już na głosach, gdyż nie może być powtórnie wybrany. Kreuje zatem wizerunek Cimoszewicza jako walczącego o zwrot VATu dla budujących. Taka taktyka przyczyni się niewątpliwie do wzrostu poparcia dla Cimoszewicza przynajniej o kilka procent, bo budujących i remontujących jest w kraju dużo. Istnieje zatem jeszcze szansa że kochana ojczyzna nam pieniążki odda (celowo pisze "odda" a nie "da"). Górnikom bowiem się daje, a nam niech chociaż oddadzą. Pozdrawiam I moje słowa znowu sprawdziły. Bedzie zwrot Vatu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.08.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 a mi się śniło dzisjaj, że zwrot vatu uchwalono, a potem Cimoszkę i Kwacha do Trybunału i 20lat na zesłanie na ksieżyć. Ale fajne sny miałeś. Podobno sny się sprawdzają. no nie wiem, miesiąc temu śniły mi się duże cycki i do dzisjaj nic, może za krótki termin realizacji A co, niby miały Ci urosnąć w miesiąc? nio, to raczej kwestia lat zwłaszcza jeśli chcesz mieć duży biust a tak szybciutko to... Topor, Topor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts