AndrzejZdzis 24.08.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Witam przymierzam sie do zakupu drzwi firmy Interdoor. Interesuje mnie model Manhattan http://www.interdoor.com.pl/s.php?a=2&s=1&i=3 co myslicie o produktach tej firmy ? moze ktos z Was ma model tych drzwi i moglby zamiescic jakies zdjecia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charbon 18.12.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Kupiłem skrzydła drzwi i był to błąd. Nigdy więcej! Okleina po kilku latach się odkleja i jedyne co Interdoor proponuje to skorzystać z ich oferty okleinowania. Szkoda czasu i pieniędzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
porta 29.06.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 naprawa przez producenta 250 zł netto/sztuka oraz dowóz do sklepu, z domu nie odbierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whitemag 29.06.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Ja mam Interdoora i jestem zadowolony, nawet bardzo. Czas pokaże, jak tam z ich trwałością, jednak nic nie wskazuje na to, żeby się miało z nimi cokolwiek niedobrego zacząć dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 30.06.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Poszukaj na tym forum. W ciągu ostatnich 3 lat sporo było o tych drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 30.06.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 wszystko co tanie to lipa. Porządne, drewniane drzwi wewnątrzlokalowe zaczynają się od 1500 PLN/skrzydło a zewnętrzne od 3500 PLN/skrzydło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartbb3 03.09.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Interdoor to nie są drzwi drewniane:) Uważasz je za tanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M a r s 02.11.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Moim zdaniem na tle ogólno dostepnej oferty drzwi Porta, POL-SKONE, DRE itd. drzwi tego producenta charakteryzuje niebanalny design i bardzo dobra jakość. Mam i użytkuje od czterech lat. Znajomi zawsze pytają co to za drzwi? Ja polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzichuPoKielichu 10.11.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Moim zdaniem drzwi powinno się zamawiać u stolarza lub w specjalistycznym salonie, nie w wielkiej firmie gdzie idą na ilość. Miałem ostatnio przyjemność kupować drzwi w firmie Interior która reklamuje się na naszym forum, i jestem w 100% zadowolony. Zapłać trochę więcej ale będziesz zadowolony. Kupiłem skrzydła drzwi i był to błąd. Nigdy więcej! Okleina po kilku latach się odkleja i jedyne co Interdoor proponuje to skorzystać z ich oferty okleinowania. Szkoda czasu i pieniędzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irena456 10.11.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Masz rację najlepiej u stolarza, interdoor to drzwi z papieru szkoda czasu i pieniedzy Pozdrawiam Moim zdaniem drzwi powinno się zamawiać u stolarza lub w specjalistycznym salonie, nie w wielkiej firmie gdzie idą na ilość. Miałem ostatnio przyjemność kupować drzwi w firmie Interior która reklamuje się na naszym forum, i jestem w 100% zadowolony. Zapłać trochę więcej ale będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.11.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Szanowny salonie.Na nudę polecam przeczytanie regulaminu forum:http://forum.muratordom.pl/media/pdf/Regulamin_portale_Murator_Muratordom.pdfŁamiecie go w punkcie 2.4 b i c a przypuszczam że takze w 2.3 (posiadanie tylko jednego konta, bo przypuszczam ze Pan Zdzich jest Waszym wymysłem. ) co dość szybko wyłapie moderator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka W 08.12.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kupiłam drzwi Interdoor 8 lat temu za konkretne pieniądze ( 14 sztuk ). Teraz we wszystkich po kolei odchodzi okleina. Nie polecam. Firma chce za każde skrzydło 300 zł i należy dowieść samemu. Nie kupujcie, dramat.Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts