seven 24.08.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 WitamJaka farba będzie się nadawała na stare żeliwne nogi od maszyny do szycia ?? Właśnie poszła do piaskowania.Mam także trochę rzeczy metalowych, kwietniki i inne . (też będą po piaskowaniu) -w tym przypadku też nie wiem co będzie najlepsze.Proszę coś doradzićPozdrawiam PsJeszcze dodam, że te rzeczy będą stały także na zewnątrz, będą narażone na różną pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 24.08.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Co do nazwy to pełna amnezja mnie chwyciła (reklama telewizyjna facet ma zalany wodą motocykl i po pomalowaniu wyglada jak nowy) ja tą farbą 3 lata temu malowałem teściowi drabinę na dach , zardzewiała mocno malowałem bez usuwania rdzy wyszło OK. Farba trzyma i nie złazi.Pozdrawiam Tomek123 pamięć wróciła jest to farba Hameraid (mogą być błędy w pisowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts