pokerzysta 24.08.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 mam taka soarweelektryk prowadzi ł prąd w kuchni jak sie teraz okazało tj po postawieniu szafek itd jedna puszka jest za nisko osadzonai dziko to wyglada jest rozwiązanie gniazdko pod katem takie w łłączenie sciany z blatem szafkiale czy sa takie gniazdka, jakich producentów itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 24.08.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 A masz już kafle? Jeśli nie, to chyba przesunięcie puszki nie powinno być problemem, pewnie mniejszym i tańszym niż jakieś nietypowe rozwiązanie. Jeśli kafelki już są, to więcej kłopotu, ale też da się przesunąć. Widziałem też u kogoś gniazdka osadzone poziomo w blacie, według mnie trochę strach, zawsze może się zalać, szczególnie jeśli zlew niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 24.08.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Zawsze ostatecznie można wykuć ze 2-3 kafle, przełożyć gniazdko i położyć na nowo. Czasem takie kafelki przeżywają taką operację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokerzysta 24.08.2005 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 przekucie to ostateczność kontakt wyszedł na połączeniu 4 płytek a wiec juz trzeba wykuc 6 niech po drodze ktoas pekniewolałbym tak jak pisałem naroznikowy kontakt, widziałem cos takiego kiedyś w reklamówce w listwach przypodłogowych ale cpotrzebuje namiarów na www zeby obejrzeć fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 24.08.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 przekucie to ostateczność kontakt wyszedł na połączeniu 4 płytek a wiec juz trzeba wykuc 6 niech po drodze ktoas peknie wolałbym tak jak pisałem naroznikowy kontakt, widziałem cos takiego kiedyś w reklamówce w listwach przypodłogowych ale cpotrzebuje namiarów na www zeby obejrzeć fotki Nie bardzo wiem co to jest narożnikowy kontakt, ale jeżeli chodzi o jakiś typ gniazda to wydaje mi się, że w jednym pomieszczeniu powinny byc gniazda i wyłączniki tego samego typu (ze względów estetycznych oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts