Redii 15.09.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 UWAGA: Uwaga na płytki Mistica z Pilch. Parę tygodni temu kupiłem sporą ilość ale oczywiście zabrakło więc wczoraj w tym samym sklepie dokupiłem takie same płytki Mistica Beż SR-22 B i się okazało że się koszmarnie różnią inny kolor (sporo ciemniejszy) nawet inna struktura na płytkach (bardziej „pomazane). Teraz to wszystko wygląda koszmarnie. Czy ten producent nie trzyma stałych wzoru i kolorystyki płytek ? Czy oni robią tak jak im się farba wymiesza ? Czy każdego dnia mają inne płytki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.09.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 UWAGA: Uwaga na płytki Mistica z Pilch. Parę tygodni temu kupiłem sporą ilość ale oczywiście zabrakło więc wczoraj w tym samym sklepie dokupiłem takie same płytki Mistica Beż SR-22 B i się okazało że się koszmarnie różnią inny kolor (sporo ciemniejszy) nawet inna struktura na płytkach (bardziej „pomazane). Teraz to wszystko wygląda koszmarnie. Czy ten producent nie trzyma stałych wzoru i kolorystyki płytek ? Czy oni robią tak jak im się farba wymiesza ? Czy każdego dnia mają inne płytki ? To nie jest jedynie problem TEJ firmy. Pogadaj z ceramikiem to Ci powie ile jest problemow z powtarzalnoscia koloru, nawet na poziomie produkcji przemyslowej w super nowoczesnych fabrykach . Stad czesto sie dziwimy, ze taka sama plytka chinska jest 8 razy tansza niz "identyczna" wloska.No wlasnie warunki i rezym technologiczny czasem sporo kosztuja. Na kobaltach i zieleniach oraz wysyconych zolcieniach praktycznie nawet b. dobre firmy sobie z tym nie radza , slabsze padaja juz przy burych szarosciach.Dlatego lepiej jak zostanie paczka w garazu, niz ma zabraknac 2 plytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 15.09.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 ważna rada dla kupujących płytki - trzeba zawsze patrzec na odcień, jest to zapisane na pudelku, i w razie jak zabraknie plytek to dokupic o taki samym numerze odcienia. Jak sie nie zwroci na to uwagi to moga byc nieprzyjemne niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris_1999 15.09.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Łazienka z Minimalu!!! Będzie świetnie, jak wrzucisz zdjęcia już zrobionej łazienki, żeby zobaczyć cały efekt!!! Czekam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Artur ładne te Twoje szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 16.09.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Artur ładne te Twoje szarości Takie słowa z Twoich ust to wielki komplement, dzięki A my czekamy na grafitową fugę CE40 z Ceresita. Podobno w tym tygodniu miej ją dla nas wyprodukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dociak 28.12.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Artur właśnie trafiłam do tego wątku my też mamy w małej łazience minimal tubądzina a w dużej właśnie "układa się" mistica pilcha gratuluję wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dociak 28.12.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Artur właśnie trafiłam do tego wątku my też mamy w małej łazience minimal tubądzina a w dużej właśnie "układa się" mistica pilcha gratuluję wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 29.12.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 http://www.dobrewnetrze.pl/images/N9M4732.jpg http://www.dobrewnetrze.pl/images/witecka9.jpg O to jest klimat podobny do tego jaki mi sie podoba czyli nowoczesne wnetrze w cieplych kolorach (szczegolnie dodatki ciemnego drewna) z jakims ciekawym eksponatem - rzezba, obraz, nietypowe krzeslo czy wazon pelniacy role ozdoby itp.... Wklejajcie zdjecia swoich pomieszczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 29.12.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 BK Proponuje Ci zastanowic sie ktora barwe lubisz i pokombinowac z kolorem, znalazlam dla przykladu: http://www.boconcept.pl/Files/Billeder/BC/04/a_splash_of_colour/big.jpg http://www.boconcept.pl/Files/Billeder/BC/04/b_w/big.jpg Specjalista od wnetrz nie jestem, ale wydaje mi sie, za dobrym dadatkiem do takich wnetrz gdzie duzo jest mebli drewnianych (aczkolwiek prostych w formie), ktory doda nowoczesnosci moze byc jakis minimalistyczny mebel jak np: te stoliki:http://www.boconcept.pl/Files/Billeder/BC/Products/coffee%20tabels/Coffee-tables-03.jpghttp://www.boconcept.pl/Files/Billeder/BC/Products/coffee%20tabels/Coffee-tables-18.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gulux 01.01.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Witam.Od roku użytkuję w łazience płytki Pilcha mistica, nie ma z nimi żadnych problemów i bardzo dobrze się prezentują (jak dla mnie} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 08.01.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Artur 69 i dociakBłagam, wklejcie zdjęcia swoich łazienek. Bardzo mi się podoba ceramika Minimal. A może ktoś jeszcze taką ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag_nisia 12.03.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Chetnie się podziele zdjęciami tylko najpierw musze się nauczyć je tu wrzucać, dla zainteresowanych mam łazienke 150 x 160cm z prysznicem, płytki hiszpańskie białe z firmy Roca oraz tej samej wielkości dekor czyi 30x 60cm płytki bezfugowe karbowane platinum:-) polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts