jaga70 24.08.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 ....znę po wecie Kwacha!!?? Jak się w ogóle przekonać do pozostania w tym niesprawiedliwym kraju, gdzie się jednym podpisem łamie umowy z jedną grupą społeczną, a tą samą kasę dało innej grupie bo trochę zadymy zrobiła w warszawce. I tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 24.08.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Może też powinniśmy się skrzyknąć i zrobić zadymę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 24.08.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Tak można poradzić........we wrześniu przy najbliższych wyborach jest okazja żeby się wykazać i to dwa razy:1. przy głosowaniu do sejmu i senatu2. przy głosowaniu na prezydenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 24.08.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Żeby to jeszcze człowiek miał na kogo głosować... Aktualni kandydaci to tylko jeszcze większego bajzlu mogą narobić A jak tak dalej pójdzie, to jeszcze wyjdzie na to, że tow. Lepiej prezydentem zostanie...I wtedy przyjdzie dom sprzedawać i nowej ojczyzny szukać Czy obywatelstwa można się zrzec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 24.08.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 oczywiście że można, poda warunkiem że masz lepsze w zanadrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 24.08.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Nie mam, ale jak bym się miała zrzekać to wolałabym zostać bezobywatelska (?), bo coraz większy uraz mam do tej formy przynależności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.08.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 A co Kwaśniewskiemu zależy przy końcu swej kadencji. Niezłą działę za to musiał dostać. Czego można się spodziewać po komuchu? Oby tylko jego "dzieła" nie kontynuował następny komuch Cimoszko. A więc na wybory!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgudi 24.08.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 to po kiego grzyba mam pół woreczka faktur człowiek się łudził ,że odzyska pare złoty od tych krwiopijców a tu masz babo placek frajerski numer wykręcił ten nasz prezydencik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 25.08.2005 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 a propos bezobywatelstwa to przypomina mi się film "Terminal" z Tomem Hanksem, byłoby to dość ryzykowne podejście Może już prędzej obywatletstwo Republiki Bananowej, tam wiele składników na dom nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 25.08.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Czytałam ostatnio o współczesnych robinsonach. Ludziska sprzedają domy i albo wyprowadzają się na jedną z wysp pacyfiku, albo pływają łódeczką po całym bożym świecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 25.08.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 I ten ostatni scenariusz bardzo pasowałby mi , eh zycie............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 25.08.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 no właśnie, niby się buduję, ale trochę się boję że przez to utknę, bo i w domu musi ktoś być i pieniędzy nie budziet i praca w godzinach znanych zacz i dziecków para co muszą mieć dzieciństwo i rodziciele taki robinson to cholechcia chyba egoista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yvett 26.08.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 A ja dzisiaj wyczytałam, że w poniedziałek ma być posiedzenie Sejmu i podobno łatwo im pójdzie obalenie weta. Ci od finansów szantażują, ze w takim razie podwyższą akcyzę, bo czymś trza dziure załatac po Vacie. PO obiecuje, ze jak ich wybierzemy to obalą ustawe o akcyzie i będzie ok.Jak to wszystko czytam, to już nawet nie starcza mi nerwów - zwyczajnie chce się rzyg....Ciekawe, dlaczego się nikt nie zastanowi nad istotą tej dziury do łatania - Jakiej dziury??? Przecież oni dostali ta kasę i od razu chcieli oddawać - powtarzam - ODDAWAĆ nie DAĆ, tylko proces oddawania im się przedłużył... No brak mi sił..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 29.08.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 obalili czy nie, bo ja poza światem byłam kilka dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaga70 29.08.2005 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ogolnie to oni maja nie zwiekszenie dziury, ale poteżny zysk ponieważ oddadzą kasę, którą wzięli ponad miarę dopiero po dwóch latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.08.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ogolnie to oni maja nie zwiekszenie dziury, ale poteżny zysk ponieważ oddadzą kasę, którą wzięli ponad miarę dopiero po dwóch latach. Tak- ale zdążyli ją już przeżreć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts