karwowska agnieszka 24.08.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Mam do wyboru te dwa profile i nie wiem ktory wybrac .mieszkam na mazurach sprzedawca deceuniccka dostaje profile i okucia i sam je składa w swoim warsztacie , natomiast sprzedawca veca dostaje gotowe okna z Oknoplastu z Krakowa i tylko je montuje .Co wybrać pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatko 24.08.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Deceunick Mondia czy Zendow i jak nazywa sią firma produkująca okna w tym systemie. Według mojej opinii zestaw deceunick zendow i winkhaus jest lepszym zestawem niż veka z maco.PozdrawiamOknoplast też dostaje profile i okucia i sam jes składa w swoim warsztacie tylko trochę większym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
der_golem 23.03.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Cześć. otrzymałem wyceny profili: salamander bluevolution (szer ramy 92 mm) i deceunick Forte (84mm). Proszę o opinie, który produkt ,,lepszy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts