perełcia 24.08.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Po wielu intensywnych samodzielnych przemyśleniach i wielu cennych , fachowych wskazówkach na łamach forum dotarło do mnie , że ceny pieców ''tematycznych ''są poza moim zasięgiem.PYTANIE ! Czy jest tani a wydajny piec na wszystko - miał, drewno, t.zw. śmieciuch?Z uwagi na posadowienie poza domem kotłowni ogromne koszty poniesiemy na rury specjalnie izolowane, więc może dałoby się zejśc z ceny poniżej 4 500 zł. za kocioł?Temat wraca do mnie po tygodniu(kotłownia poza domem)i staje się gorący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 24.08.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Nie wiem czy się da połączyć kocioł na miał z kotłem na węgiel i drewno by działą optymalnie. Miałowce to osobna kategoria. Jest natomiast kocioł na drewno, zastępczo węgiel i ludzie palą śmieciami (jeśli mamy to samo na myśli a nie to co wywozi śmieciarka). Kocioł z dolnym spalaniem czyli politycznie poprawny. Zobacz tu:http://www.ekokotly.com.pl/page.php?menu_oferta=on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chechlak 25.08.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Zobacz tu: http://www.ekokotly.com.pl/page.php?menu_oferta=on O Fex-ach do których jest ten link było bardzo dużo na forum, sam żałuję że mam zwykłego miałowca, ale jak go kupowałem nie miałem jeszcze dostępu do forum i opierałem się na wiedzy teścia starej daty fachowca od piecy. Przejrzyj sobie jeszcze w wyszukiwarce posty forumowicza BIO też ci na pewno sporo wyjaśnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 25.08.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 I jesli są jakieś pytania to popytaj Janussz'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chechlak 25.08.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 I jesli są jakieś pytania to popytaj Janussz'a. To chyba nowy nick Bio, który po 1000 poście był się pożegnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 25.08.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts